algo de nubes
  • Màx: 17.61°
  • Mín: 9.46°

Emperador Nadal

El tennista manacorí, número 1 del món, derrotà sense dificultats el francès Gael Monfils en la final per 6-1 i 7-5 i conquerí el setè títol d'aquesta temporada

45664
El tennista número u assoleix el premi del Japó. | EVERETT KENNEDY BROWN

El tennista Rafel Nadal, número u del món, va atropellar el francès Gael Monfils a la final de Tòquio (6-1, 7-5), torneig de categoria ATP 500 disputat sobre superfície ràpida, i va prolongar una temporada sembrada d'èxits en què ha conquerit set trofeus a vuit finals. Després de passar un mal glop en semifinals davant el serbi Troicki, que va arribar a disposar de dues bolles de partit, Nadal va sortir plenament concentrat davant Monfils i impulsat per 10.000 aficionats japonesos que l'adoren i que el van mantenir vint minuts en pista firmant autògrafs després de la final.

Després de perdre la setmana passada en semifinals de Bangkok davant Guillermo García-López, Nadal va recuperar el sabor de la victòria en el seu primer títol des de l'Obert dels Estats Units, on va completar el 'Grand Slam'. En la seva primera participació en Tòquio, va alçar el 43è títol de la seva carrera i va elevar fins un impressionant 66-8 el seu balanç de victòries i derrotes aquest curs.

Amb aquest nou èxit, el número un mundial afronta omplert de confiança el Masters 1.000 de Shanghai, que comença aquest dilluns i on debutarà davant el francès Gilles Simon o el suís Stanislas Wawrinka.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.