algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
13°

Nadal supera amb nota el duel amb Safin i es fica en semifinals de Pequín

Djokovic acaba amb Verdasco i també es classifica

111464
Rafel Nadal, avui durante el partit contra Safin. | DAVID GRAY

El tennista mallorquí Rafel Nadal es va imposar en el duel de l'exnúmeros un del món al rus Marat Safin i es va classificar per a les semifinals en el torneig de Pequín en una jornada en què el madrileny Fernando Verdasco es va acomiadar davant de Novak Djokovic  (6-3, 1-6, 6-1)..

El manacorí va doblegar al moscovita per 6-3 i 6-1 en un partit en el qual va oferir una imatge infinitament superior a la dels seus dols davant de Marcos Bagdhatis i James Blake, ja que va tornar davant del xipriota després d'una nova baixa per lesió.

Ara, el seu pròxim rival serà el croat Marin Cilic, a qui no s'ha enfrontat anteriorment. El balcànic, número 15 del món, ha conquerit aquest any els títols de Chennai i Croàcia i va arribar fins a quarts en l'US Open, on va deixar fora Andy Murray.

En canvi, Fernando Verdasco es va acomiadar en caure davant del serbi Novak Djokovic en un dol que es va resoldre a tres mànigues, i que deixa al de Belgrad a un pas de recuperar el número tres del món ja que només necessita ser finalista a la capital xinesa per avançar Murray.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Federalista, fa mes de 14 anys
Nadal sempre guanya justet justet i això fa que les seves victòries siguin èpiques sense que calgui. En Federer sempre guanya amb autoritat, sense suar ni despentinar-se: aquesta és la gran diferència. En "Rafa" només és força i fama, els altres gran tennistes tenen talent, intel·ligència i una gran tècnica, cosa que "Rafa" no tindrà mai.
Valoració:2menosmas
Per 3N, fa mes de 14 anys
Amunt Rafa (ara que ha superat el dol)
Valoració:1menosmas
Per Mallorquí, fa mes de 14 anys
Qui és el mort?
Valoració:3menosmas
Per perepunyetes, fa mes de 14 anys
Podeu traduir bé les notícies? Aquesta fa peguera. Estam de dol pel baix nivell idiomàtic d'aquest diari... (dol hauria de ser duel) i per la pèssima qualitat de les traduccions. Mirau-vos-hi una mica, que no costa res!
Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente