algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
18°

Nadal torna a agafar la raqueta

El manacorí ha reprès els entrenaments, després que les proves mèdiques que li varen realitzar a Barcelona resultassin satisfactòries. Feia un mes que el número dos del món estava de baixa

Font: youtube.com

El tennista mallorquí Rafel Nadal ha realitzat avui a Manacor els primers entrenaments amb vista a la temporada en pistes ràpides, que començarà el 8 d'agost en el Màster 1.000 de Mont-real, i ha assegurat que el motiva més guanyar grans tornejos que ser el numero u del tennis mundial.

"La meva il·lusió principal és sortir a la pista i sentir que puc córrer amb normalitat, qüestió que darrerament no ha ocorregut, ja que he estat més pendent de la lesió (tendinitis en ambdós genolls), de pegats, antiinflamatoris i infiltracions. Si ho aconseguesc, guanyaré tornejos importants, que és el que em motiva, fins i tot més que ser el número u," ha declarat Nadal.

"U o dos, l'únic que canvia és el número. Ni abans em menjava el món pel fet de ser número u ni ara passa res pel fet de ser el dos. El que veritablement m'importa és jugar bé, i a partir d'aquí tot és possible", ha subratllat.

El tennista balear va jugar el seu darrer partit el 19 de juny passat, al Hurlingham Club de Londres, en una exhibició davant el suís Stanislas Wawrinka. Va perdre en el supertiebreak després de l'empat 1-1 (6-4 per a Nadal i 7-6 per a Wawrinka).

Des de llavors, ha combinat el descans amb exigents sessions de recuperació i golf, esport que va practicar ahir mateix en un torneig benèfic disputat a Llucmajor.

Segons ha explicat Nadal en roda de premsa, "potser fins ara no sabia quin era el meu límit, però un no ho sap fins que passa. He d'aprendre d'això, dels errors, per no repetir-los, si és possible".

També s'ha referit a l'actual número u del tennis mundial, el suís Roger Federer: "Tenc un avantatge respecte d'ell i és l'edat, 23 anys, enfront dels 27 o 28 de Roger. La carrera no s'acaba a 23 anys i confii de tenir temps per continuar lluitant i per mantenir-me als llocs més alts".

"I no em referesc al número u, sinó a continuar guanyant títols importants, que és al final allò que et motiva, encara que no negaré que ser número u m'ha encantat i tant de bo ho pogués ser ara mateix", ha afegit.

Ha admès que serà "difícil" recuperar el número u d'aquí a final de temporada, i ha recordat que fa un mes que està aturat, però que de manera efectiva han estat dos.

"Un perd ritme de competició i he hagut de parar, però sempre amb il·lusió. Quan estigui bé, tindré opcions de competir i recuperar el meu millor nivell", ha indicat Nadal, que ha exposat el cas del golfista nord-americà Tom Watson (segon a l'Open Britànic), com a exemple que pot arribar a l'Obert dels Estats Units "amb opcions de guanyar".

"No se sap mai. És imprevisible saber com hi arribaré (a l'Obert dels Estats Units), i allà hi serà Watson, que amb 59 anys va estar a punt de guanyar. La realitat és que hi arribaré una mica just, però faré el possible", ha assenyalat Nadal.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.