algo de nubes
  • Màx: 18.85°
  • Mín: 9.02°
18°

Zapatero rep els campions

El president del Govern va felicitar els components de l'equip vencedor de la Copa Davis per la seva “fortalesa moral”. ZP aprofità l'acte per lloar Rafel Nadal i definir-lo com a “exemple de l'esport espanyol”

El president del Govern central, José Luis Rodríguez Zapatero, va rebre ahir al matí al palau de la Moncloa l’equip espanyol de la Copa Davis, als membres del qual va donar l’"enhorabona". Així mateix els va felicitar per la "fortalesa moral" que van demostrar a l’"olla de pressió" de Mar del Plata (Argentina) i que els va fer campions. Rodríguez Zapatero va elogiar el capità, Emilio Sánchez-Vicario, per "haver sabut trobar el punt d’equilibri per dirigir l’equip". El president va aplaudir també la "compenetració" i la "manera de treballar per un bé comú" dels tennistes.

A l’acte, hi van ser presents els participants en la final de l’Argentina: Feliciano López, Fernando Verdasco, David Ferrer i Marcel Granollers, a més del número 1 mundial, Rafel Nadal, i Tommy Robredo. La ministra d’Educació, Mercedes Cabrera; el secretari d’Estat per a l’Esport, Jaime Lissavetzky, i el president de la Reial Federació Espanyola de Tennis, Pedro Muñoz, també van acudir a Moncloa.

Elogis per a Rafel Nadal

El president va recordar que "ha estat un any excel·lent per al tennis i per a l’esport espanyol", i va enumerar els diferents triomfs obtinguts durant el transcurs de la darrera temporada, entre els quals va destacar Roland Garros, Wimbledon i "la medalla d’or olímpica de qui no va poder ser en la final de la Davis", en al·lusió a Rafel Nadal. Així mateix, Zapatero va esmentar "l’admiració de tots els espanyols per la seva qualitat de gran esportista", però va afegir que per ell "el més important és la seva humilitat", la seva qualitat humana. Nadal, va afirmar, "és l’exemple que acompanya tot allò que representa l’esport, perquè tenir uns esportistes com els nostres ens fa país i ens fa brillar davant del món".

Amb l’agenda plena

El tennista mallorquí està aprofitant al màxim l’aturada de la temporada tennística i avui serà present al Bernabéu per presentar, amb el porter madridista Iker Casillas, la segona edició del seu repte solidari. Ambdós esportistes ja recaptaren fons l’any passat per a la lluita contra la malària amb una sèrie de partits de tennis i de futbol sala en els quals participaren nombrosos esportistes com Fernando Alonso. Després, el número 1 mundial viatjarà en jet privat fins a Moscou per participar com a convidat d’honor en la Fira de Milionaris que se celebra a la capital russa. Hi acudirà com a representant d’una companyia eivissenca, la mateixa que va construir el seu xalet en aquesta illa.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.