algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Nadal no falla davant Feliciano

El tennista manacorí superà els quarts de final en imposar-se per un doble 6-4 després d'una hora i mitja de partit

El tennista manacorí Rafel Nadal va complir amb els pronòstics i es classificà per a les semifinals del Mutua Madrileña Màsters Sèries de Madrid en superar en un duel fratricida el toledà Feliciano López. A més, féu una passa més cap a l’objectiu de retenir el lideratge en la Llista d’Entrades de l’ATP a final d’any.

El número 1 del món va millorar una vegada més la seva versió, després dels dubtes físics del debut davant de Gulbis al gluti i ahir a l’espatla, i donà una lliçó de joc al manxec, el qual va ser doblegat per un doble 6-4 en només una hora i 30 minuts de joc.

El mallorquí va entrar més agressiu a la pista i no tardà a plasmar-lo al marcador.

Davant, ‘Feli’ no era capaç de fer el seu joc, no li entraven els primers serveis i la seva resta era ineficaç per plantar cara al balear.

Nadal va augmentar la intensitat del matx, amb una restada precisa, ben assentat en el fons de la pista i amb unes dretes letals, la qual cosa li permetia superar el seu adversari a tots els fronts. Així, no va tardar a aconseguir la ruptura, en el cinquè joc (3-2), per encarrilar el partit sense complicacions.

López es va anar desinflant, amb gest contrariat, no era capaç de plantar cara i només podia defensar el seu sarvei amb arriscades pujades a la xarxa. Nadal no va haver de fer molt més, ja que amb el seu servei era molt superior. Guanyà el primer set per 6-4.

En el segon parcial, la igualtat va regnar en l’electrònic fins que el mallorquí va decidir passar a l’atac. I ho va fer de manera brillant, en aconseguir un trencament de servei en blanc en el novè joc (5-4) per sentenciar el matx. Nadal tancà el partit en imposar-se en un emocionant darrer joc i que decidí l’ull de falcó.

Nadal conquerí la 80a victòria de la temporada i així superà les 79 de seu 2005 triomfal, en què va sumar 11 títols i féu una passa més cap a la seva novena conquesta de l’any, encara que abans haurà de superar el vencedor del duel entre Gilles Simon i Ivo Karlovic, que tancà la jornada d’ahir.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.