cielo claro
  • Màx: 21.73°
  • Mín: 13.08°
21°

Rafel Nadal doblega Gasquet

El tennista mallorquí, sense mostrar senyals de les molèsties a la natja que l'afectaren al seu debut s'imposà al francès per un clar 6-4 i 6-2

El manacorí Rafel Nadal es va classificar per als quarts de final del Mútua Madrilenya Màsters Sèries de Madrid en superar amb autoritat el francès Richard Gasquet. Així, assegura la presència d’un membre de l’"armada" en semifinals, ja que s’enfrontarà en la ronda següent amb Feliciano López. El número u del món, que arribava a la cita amb dubtes sobre el seu estat de forma després de retirar-se del torneig de dobles, no va necessitar fer gaires esforços per doblegar el jugador gal, davant del qual presenta un aclaparador 6-0, per un marcador de 6-4 i 6-2, després d’una hora i 25 minuts de joc.

El balear no va mostrar en cap moment que sentís les molèsties a la natja que el van fer ser baixa ahir en el dobles al costat de Carlos Moyá, de les quals es va ressentir en el debut davant de Gulbis. Ara és a una passa de certificar la seva condició de número u fins al final d’aquesta campanya.

Nadal necessita arribar a la final per fixar el número 1

Rafel Nadal, ara als quarts de final del Màster Sèries de Madrid, necessita arribar a la final d’aquest torneig per assegurar-se el lloc de número 1 del món fins que acabi l’any. Un reajustament de l’ATP va confirmar aquest punt. El mateix Nadal pensava –ho va expressar després de vèncer Gasquet– que, si guanyava un partit més a Madrid, consolidaria el lloc; però el mallorquí ha de derrotar Feliciano i després sumar una altra victòria a les semifinals.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per TONI NADAL MESTRE, fa mes de 15 anys
ENCARE NO HA SURTIT ningu A CRITICARLO? VOUS CRACK QUE MENTRES GUANYIS SES critiques ESTARAN AMAGADES . AMUNT RAFELET ,
Valoració:-1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente