algo de nubes
  • Màx: 19.99°
  • Mín: 13.1°
19°

«Som el millor número 2 de la història»

Nadal reconeix que Roger Federer és, per ell, el millor tennista de tots els temps

El mallorquí Rafel Nadal, actualment segon jugador de l'ATP, assegurà ahir a Berlín que «som el millor número 2 de la història», perquè reconegué que el número 1 mundial, i el seu màxim rival, Roger Federer, «és el millor jugador de tots els temps».

«Seria molt feliç d'assolir el primer lloc al rànquing mundial, però això no és el que em fa ara jugar al tennis. No m'obsession gens amb la possibilitat de ser el millor. Som feliç donant el cent per cent de mi mateix», manifestà el mallorquí, a la vegada que deixà clar que «la meva rivalitat amb Federer és només a la pista, perquè fora és un gran company i fins i tot un amic».

Nadal, en una entrevista publicada ahir en un diari berlinès, lloà la trajectòria del tennista serbi Novak Djokovic, guanyador aquesta temporada a Austràlia, Indian Wells i Roma. Així mateix, tornà a criticar durament els dirigents de l'ATP i en especial el seu dirigent, perquè «no pot ser que quatre dels cinc principals campionats europeus sobre terra batuda (Montecarlo, Barcelona, Roma i Hamburg) es disputin enguany durant quatre setmanes consecutives. És molt difícil, però he decidit participar en tots malgrat que ser-hi al cent per cent és gairebé impossible».

El manacorí afegí que «aquest calendari perjudica molt els jugadors i és una gran errada», tot i que no es penet d'haver signat una petició fa poc, amb vint tennistes més del circuit, perquè no es renovi a final de temporada el contracte del president de l'ATP, Etienne de Villiers, i perquè «la junta directiva cerqui altres candidats per presidir l'organisme, ja que hi ha hagut massa errades i als jugadors no se'ns ha escoltat ni demanat consell en qüestions molt importants que ens afecten directament».

Nadal començarà demà la seva participació en el torneig d'Hamburg amb la intenció d'assolir el títol del campionat alemany per primera vegada.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.