algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.69°

Nadal juga avui amb Federer la finalíssima de Wimbledon

Roger Federer i Rafel Nadal disputen avui el partit més esperat a Wimbledon

63178
Nadal féu un joc pràcti ahir davant Djokovic.

Roger Federer i Rafel Nadal, els dos tennistes dominadors del circuit ATP, se citen avui (15.00 hores/Cuatro i Canal +) a la pista central de l'All England Tennis Club amb la història, ja que el suís té la possibilitat d'igualar la marca de cinc victòries consecutives al suec Björn Borg i el mallorquí podria conquerir el seu primer Wimbledon i el segon pel tennis espanyol, 41 anys després del que aixecà Manolo Santana. No sembla que en un termini curt de temps el panorama a l'elit del tennis canviï. Ho fan les superfícies, pista de terra, dura o herba, però sempre els mateixos protagonistes: Roger Federer i Rafel Nadal.

L'helvètic desembarca a la darrera ronda del tercer Grand Slam de la temporada, cedeix un sol set, als quarts de final davant Federer, i supera amb facilitat la resta dels seus rivals. Es lliurà de jugar el partit de vuitens de final davant el lesionat Tommy Haas i va estar sis dies sense disputar un partit. Després d'aquest inesperat descans, provocat per les contínues pluges, l'helvètic es va desfer a les semifinals de Gasquet, que només li plantà cara en el primer set.

Per la seva part, el número dos del món, el manacorí Rafel Nadal, ha arribat a la final amb més dificultats de les esperades. Va disputar un partit etern davant el suec Robin Soderling. A la següent ronda va protagonitzar una remontada històrica davant el rus Mikhail Youzhny, després de perdre els dos primers sets. Des de llavors, el manacorí, amb un joc més agressiu i un servei més sòlid, ha superat rivals teòricament més complicats pel que fa al seu estil de joc com el txec Berdych i el serbi Djkovic. Ara, és el moment del gran duel entre Nadal i Federer. El partit es presenta molt interessant, però Federer és favorit.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.