algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 11°
13°

Una classe de tennis molt especial

El Centre de Tecnificació reuní el passat dissabte importants figures del tennis balear.


Aquest cap de setmana el tennis de base s'ha fet amb el protagonisme. Si el dissabte Rafel Nadal aconseguia a Múrcia el Campionat d'Espanya de clubs amb el RCT Barcelona, i a l'hora el seu oncle i entrenador Toni Nadal era reconegut a Madrid com a «millor coach de l'any», a Mallorca, i més concretament a Can Picafort, un bon grapat de joves tenien l'oportunitat de gaudir d'una lliçó pràctica molt especial.

El Centre de Tecnificació de Tennis de les Illes Balears (CTTIB) va impartir una sessió d'entrenament al Club Tennis Pegafort de la localitat del nord de l'illa, que va comptar amb la presència de destacades figures d'aquest esport a les nostres illes. Entre els assistents, destacà la presència del Director Tècnic del Centre de Tecnificació Jofre Porta, a l'hora integrant de l'equip tècnic de Carles Moyà. També hi fou el que fos tècnic del prestigiós Centre d'Alt Rendiment de Sant Cugat, Xavi Oliveras. Ells un molts de nins i nines varen gaudir durant unes hores del seu amor per aquest esport, que en els darers anys ha vist el triomf de dos esportistes illencs, com ara Carles Moyà, únic espanyol que ha arribat en el número u mundial, i Rafel Nadal, reconegut com la més important promesa del tennis espanyol i que ja es troba entre els cinquanta millors raquetes del circuit ATP.

Des del CTTIB es vol seguir potenciant aquest tipus d'esdeveniment, amb el convenciment de què treballar amb els més jovés es la base perquè aquest esport segueixi donant grans figures.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.