algo de nubes
  • Màx: 19.42°
  • Mín: 9.02°
19°

Copa Davis: Corretja jugarà primer contra Bjorkman

Carles Moyà s'enfrontarà a Thomas Johansson en el segon partit de la semifinal que comença avui

El tennista català Àlex Corretja i el suec Jonas Bjoerkman obriran avui l'eliminatòria de semifinals de Copa Davis que enfrontarà en terres sueques i fins diumenge Espanya i l'equip local, ambdós a la recerca d'una plaça a la final de la competició.

En el segon partit, el número 1 espanyol, el mallorquí Carles Moyà, jugarà contra Thomas Johansson, número 2 suec, mentre que el partit de dobles de dissabte el disputaran, per l'equip espanyol, Julián Alonso i Javier Sánchez Vicario contra la parella sueca formada per Niklas Kulti i Bjoerkman. Tancaran l'eliminatòria els partits individuals que enfrontaran Moyà amb Bjorkman i Corretja amb Johansson.

Espanya, que no ha disputat una final de Copa Davis des de la del 1967, presenta a priori millor armament que el vigent campió, amb sis dels seus representants situats en les 30 primeres posicions del rànquing mundial, entre ells Moyà i Corretja, entre els top ten i que se senten ja quasi tan còmodes en pista ràpida com sobre terra.

En la present temporada, els membres de l'equip espanyol s'ha imposat en 11 torneigs de l'ATP. Moyà, guanyador a Roland Garros, és el jugador més temut pels suecs, ja que també aconseguí ser finalista a l'Obert d'Austràlia i semifinalista en el dels Estats Units, tot i disputar-se sobre pistes ràpides.

I Corretja tampoc desmentirà aquest fet, perquè el número 2 espanyol també ha aconseguit enguany molt bons resultats en aquest tipus de pistes, com una plaça per a vuitens de final de l'Obert dels Estats Units on va ser eliminat precisament per Carles Moyà.

El mallorquí manifestà ahir mateix que a l'equip espanyol, són conscients que de sortida ho tenen tot en contra. «Sabem que aquí tot estarà contra nosaltres».

El mallorquí afegí que volen passar a formar part de la història del tennis espanyol, i passar a la final i aconseguir el títol. «Volem ser part de la història, jugar la final i conquerir el títol per a Espanya. Però ara hem de guanyar primer la semifinal», digué el mallorquí, que afegí que «estic en un bon moment de forma física i sent una enorme confiança en mi mateix».

Moyà i Corretja tenen al davant un gran repte i el volen conquerir.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.