cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

[VÍDEO] Marga Prohens, mantejada pels campions del Palma Futsal

La presidenta del Govern, Marga Prohens, qui aquest dissabte ha acudit a rebre l'Illes Balears Palma Futsal a l'aeroport, amb motiu de la seva conquesta de la Copa Intercontinental, i, després, ha assistit a la festa dels campions en el Palau Municipal d'Esports de Son Moix, ha agraït a l'equip les «alegries» que ha donat a l'afició i els seus «valors i humanitat».

Prohens ha rebut als campions de la Copa Intercontinental, a Son Santjoan, acompanyada del president del Consell de Mallorca, Llorenç Galmés, i del batle de Palma, Jaime Martínez. L'equip ha aterrat a Palma al voltant de les 10.00 hores. I, res més arribar, els jugadors han mantejat la presidenta, qui els esperava en la terminal d'arribades. Prohens, visiblement emocionada, s'ha abraçat amb el cos tècnic i l'equip directiu del club.

Després de la rebuda de les autoritats, els campions han pujat a un bus descapotable, que els esperava per a portar-los a recórrer Palma cap al Palau Municipal d'Esports de Son Moix. Perquè, precisament, ha estat a Son Moix on ha tingut lloc la festa dels campions. Cos tècnic, directius i jugadors de l'Illes Balears Palma Futsal, a més de les autoritats, han aixecat junts la Copa Intercontinental per a oferir-la als aficionats.

En aquest sentit, Prohens ha intervingut per a valorar que «mai un equip de les Balears havia pogut proclamar-se campió del món». La presidenta ha donat l'enhorabona als campions del món «per culminar d'aquesta manera aquest any d'èxits i per haver fet història». «I, sobretot», els ha donat les «gràcies per les alegries que heu donat a l'afició».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Jenny, fa 8 mesos
I tenien el seu consentiment?
Valoració:4menosmas
Per Patriota, fa 8 mesos
Una presidenta cercana.
Valoració:-10menosmas
Per Pepet, fa 8 mesos
És el que fá vox amb ella,i si no fà el que volen,llevaràn la manta,per 20.000.000 de raons....
Valoració:15menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente