muy nuboso
  • Màx: 11.46°
  • Mín: 7.77°
12°

El Voley Palma aconsegueix la salvació matemàtica

El Voley Palma guanya amb autoritat al Rotogal Boiro (3-0) i certifica la seva permanència a la màxima categoria del voleibol estatal. Els de Bernal desplegaren un joc i contundent per sumar la tercera victòria de l'any.

Son Moix va acollir el partit més important de l'any per un Voley Palma al qual se li presentava l'oportunitat d'aconseguir el seu objectiu matemàticament. Els mallorquins tenien davant el coer de la categoria, el Rotogal Boiro que també tenia la necessitat de guanyar per optar a la permanència. Tot i la necessitat dels rivals, els de Bernal, qui va sortir de titular després de diverses setmanes exercint només d'entrenador, entraren a la pista amb les idees molt clares. Els mallorquins demostraren des de l'inici del partit la seva superioritat i anaren minvant al conjunt gallec. Amb una gran recepció i culminat amb una contundent presència a la xarxa, els de Palma retrobaren el seu millor nivell.

La victòria va servir per encaminar la salvació dels mallorquins i la derrota del Voley Textil Santanderina de diumenge certifica presència del Voley Palma a la màxima categoria una temporada més.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.