algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
14°

Neix la gran festa per la igualtat del futbol sala femení a les Balears

El I Torneig per la Igualtat Ciutat de Palma - Conectabalear és el primer esdeveniment de futbol sala femení a les Balears. El torneig reunirà onze equips femenins de Mallorca, Menorca i Eivissa per competir el dissabte 23 d'abril a Son Moix. La cita cerca ser una plataforma pel creixement del futbol sala femení a les Illes amb el repte de futur d'arribar a crear una lliga quan les condicions ho permetin.

Un dels grans comptes pendents en el futbol sala balear és la creació d'una lliga femenina que permeti a les dones que vulguin practicar aquest esport puguin competir i gaudir. Fins al moment, no ha estat possible crear una competició, però el Palma Futsal i la Fundació Miquel Jaume volen contribuir a fer que el futbol sala femení cresqui de la mateixa manera que ho ha fet el futbol sala masculí durant els darrers anys amb l'organització d'aquest esdeveniment i una gran jornada festiva.

En aquest sentit, la Fundació, juntament amb l'Associació Esport per la Igualtat amb el suport de la FFIB i el patrocini de Conectabalear, organitza el I Torneig per la Igualtat Ciutat de Palma - Conectabalear.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.