algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.65°

El Palma Futsal és a dos partits del primer títol de la seva història

El Palma Futsal ja coneix el seu rival per la seva primera participació en la Supercopa d'Espanya. Els mallorquins s'enfrontaran contra ElPozo Murcia Costa Cálida el dissabte 26 de febrer a les 16.30 hores, en la segona semifinal del torneig que es disputarà a Jeréz. El Barça i el Movistar Inter són els dos rivals que es podria arribar a trobar l'equip de Vadillo en una hipotètica final.

El Palma Futsal és a dos partits d'aconseguir el seu primer títol. La RFEF ja ha anunciat els enfrontaments i els horaris de la Supercopa que es jugarà el cap de setmana del 26 i 27 de febrer en el Palau dels Esports de Jerez. El club balear s'enfrontarà a ElPozo en un partit que serà la primera pedra del camí cap al títol.

Aquest duel enfrontarà el primer i segon classificats de la passada lliga regular, els murcians quedaren en primera posició i el Palma en segon lloc.

La primera semifinal serà protagonitzada pel Barça i el Movistar Inter (dissabte 26 a les 14.00 hores). El títol es decidirà el diumenge 27 a les 19.00 hores.

L'equip dirigit per Vadillo té l'oportunitat de guanyar el seu primer títol de la història gràcies a la bona temporada regular de la passada campanya. Els mallorquins arriben al torneig després d'unes setmanes intenses de partits. De fet, aquest dimecres el Palma ja visitarà la pista d'ElPozo en el Palau dels Esports de Múrica. Un partit ajornat que correspon a la tretzena jornada de la LNFS.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.