cielo claro
  • Màx: 22.25°
  • Mín: 13.08°
22°

El Palma Futsal reapareixerà a Còrdova després d'un mes sense competir

Tornen Higor i Nunes després de dos mesos lesionats

El Palma Futsal disputarà, aquest divendres, les semifinals del I Memorial José Manuel Domínguez en un torneig amistós de preparació per reprendre la lliga el 10 de febrer. s'enfrontarà al Viña Albali Valdepeñas a les 18.00 hores.

Higor i Nunes, que no jugaven a causa de les lesions des del Passat novembre, reapareixeran amb l'equip. Vadillo comptarà també amb quatre juvenils que debutaran amb la primera plantilla a causa de les auscències dels internacionals.

El torneig es jugarà a partir d'aquest divendres a Còrdova i servirà de preparació per reprendre l'impuls a la Lliga després d'un mes sense jugar cap partit oficial. De fet, l'equip encara no ha jugat cap partit en 2022 i la darrera vegada que va competir fou el passat 22 de desembre, quan guanyà al Manzanares.

El Memorial José Manuel Domínguez es presenta com una bona ocasió per tornar a competir contra rivals de la màxima categoria i sumar minuts de pista de qualitat.

Està previst que el Palma jugui dos partits, primer la semifinal contra el Viña Albali Valdepeñas que ja va complicar el duel als insulars a la Lliga, i un altre a la final o per la tercera plaça contra un dels rivals de l'altra eliminatòria.

Córdoba Patrimonio i Real Betis (divendres a les 21.00 hores) també competiran per una plaça a la final.

Els dos guanyadors jugaran la final del torneig i els dos que perdin s'enfrontaran pel tercer i quart lloc. Els dos partits es jugaran el dissabte.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.