cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 8.26°

Els titulars de la jornada. Neguinho: «Seran tres anys de molts èxits»

Els titulars esportius de la jornada.

Neguinho arriba al Palma

El Palma Futsal fitxa a Neguinho un dels referents de la nova generació de jugadors. El cierre de 21 anys arriba del Corinthians i debutarà amb la selecció absooluta de Brasil en la Copa Amèrica que comença aquest dissabte 29 de gener.

El Palmer Palma anuncia un positiu a la plantilla

El Palmer Alma Mediterrània Palma comunica que el capità Pol Figueras ha estat positiu en Covid-19. Després de mostrar símptomes, el base català es va fer els tests corresponents i ara es troba aïllat tal com manen els protocols sanitaris. La resta de la plantilla es troba seguint els protocols I es prepara per al partit d'aquest divendres davant el Melilla.

Carlos Moyà: «Ni en l’escenari més optimista pensavem que això podia passar»

L’entrenador de Rafel Nadal, Carlos Moyà, va reconèixer que «ni en l’escenari més optimista» pensaven que «això podia passar», en relació amb la victòria del manacorí en els quarts de final de l’Obert d’Austràlia davant el canadènc Denis Shapovalov, i va destacar que Nadal va perdre «quatre quilos» durant el partit.

Es compleixen dos anys de la mort de la ‘Mamba Mentality’

Aquest 26 de gener es compleixen dos anys de la mort de Kobe Bryant. El 24 de Los Angeles Lakers va morir en un tràgic accident d'helicòpter, en el qual també va morir la seva filla Gigi de 13 anys. Aquest dimecres s'ha commemorat a la llegenda que continua deixant empremta en el món del bàsquet.

Els Jocs Olímpics d’Hivern 2022 s’emetran en directe a Eurosport

Els Jocs Olímpics d’Hivern de Pequín 2022, que se celebraran del 4 al 20 de febrer, s’emetran en Eurosport, que oferirà íntegrament una cobertura en directe de més de 1.000 hores, a més de comptar amb els esportistes Sara Hurtado i Ander Mirambell i els dos darrers medallistes en Pyeongchang 2018, Javier Fernández i Regino Hernández com a comentaristes.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.