muy nuboso
  • Màx: 10.16°
  • Mín: 7.47°

Els titulars esportius del dilluns. La setmana dels inicis

Aquests són els principals titulars de la jornada esportiva.

Djokovic: «Em vull quedar a Austràlia i estic concentrat en jugar»

El tenista serbi, Novak Djokovic, actual número 1 del món, s'ha mostrat «content i agraït» de la decisió del jutge de revocar la cancel·lació del seu visat d'entrada a Austràlia, després de passar diversos dies retingut en un hotel de Melbourne, i «concentrar en jugar» el 'Grand Slam' que comença el pròxim 17 de gener.

Umtiti renova fins al 2026 i el Barça inscriurà a Ferran Torres

Samuel Umtiti ha renovat amb el FC Barcelona fins al 2026 amb una reducció de sou que permet al Barça complir el ‘fair play’ financer. La renovació del central francès ha permès al club inscriure al davanter, ex del Manchester City, Ferran Torres.

Arranca la Copa Àfrica

Aquest diumenge va començar la Copa d’Àfrica de Nacions celebrada a Camerun. L’amfitriona va inaugurà el torneig remuntant el partit gràcies a dos penals. El partit davant la selecció de Burkina Faso acabà 2-1 a favor del conjunt camerunès.

Arriba la Supercopa d’Aràbia Saudita

Aquesta setmana es jugarà la Supercopa d’Espanya que es celebrarà a Aràbia Saudita. La competició arrancarà amb l’enfrontament d’aquest dimecres entre el Real Madrid i el FC Barcelona. Per altra banda, el dijous es jugarà l’Atlético de Madrid – Athletic Club. Els guanyadors de cada una de les semifinals competiran pel títol el pròxim diumenge 16 de gener.

El Barça-Madrid de la Champions femenina es jugarà en el Camp Nou

El partit de tornada dels quarts de final de la Lliga de Campions femenina entre el Barça i el Real Madrid es disputarà en el Camp Nou, el 30 de març a les 18.45 hores. Serà la primera vegada que l’equip femení jugui amb públic a l’Estadi dels blaugrana.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.