• Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
16°

El Manacor tuda el primer match ball

L'equip de José Lucas Mena Pato s'avançà en el marcador, però el Lobelle Santiago remuntà i forçà el tercer i decisiu partit

SANTIAGO 2
MANACOR 1

XACOBEO LOBELLE SANTIAGO: Àlex, David, Rafael, Alemao i Diego -cinc inicial. També jugaren Aicardo, Rubí, Pola i Raúl Campos.

FISIOMEDIA MANACOR: Toñete, Jesús Illán, José Ruiz, Miguelín i Vega -cinc inicial. També jugaren Juan Carlos, Joselito, Joan Zapatillas, Paulinho i Martín Amas.

0-1: minut 9, José Ruiz.
1-1: minut 22, Diego.
2-1: minut 23, David.

ÀRBITRES: Martínez Segovia i Sánchez Molina. Amonestaren Paulinho per part del Fisiomedia Manacor.

El Fisiomedia Manacor desaprofità la primera oportunitat de classificar-se per a les semifinals del play-off pel títol de la Divisió d'Honor de futbol sala després de caure a la pista del Xacobeo Lobelle Santiago per 2-1 en el segon partit dels de quarts de final, que es disputen al millor de tres duels.

El conjunt que entrena José Lucas Mena Pato es desplaçà a terres gallegues amb l'avantatge d'haver guanyat per 4-0 en el primer matx de l'eliminatòria, jugat diumenge passat al Palma Arena, i per tant només necessita una victòria més per passar a la següent ronda. Aquesta no pogué arribar ahir i avui els manacorins s'ho jugaran tot a una carta en el tercer i definitiu enfrontament, que es disputarà, a partir de les 20.00 hores, al mateix pavelló multiusos Fontes do Sar de Santiago de Compostel·la.

El Fisiomedia Manacor es va avançar ahir en el marcador en el minut 9 de partit amb un gol de José Ruiz, qui culminà una brillant triangulació amb Miguelín i Martín Amas. Els mallorquins aguantaren la seva porteria a zero fins al descans, però en la represa els gallecs sortiren en tromba i capgiraren el marcador amb dos gols en dos minuts.