algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
14°

Esteve Barceló hi repetí triomf

Més de 2.000 persones es varen inscriure en la III Cursa Pacte Palma contra la violència de gènere, uns 500 més que l'any anterior, amb un recorregut amb sortida i arribada a la plaça de Cort

43666
Més de dos mil persones participaren a la prova contra la violència masclista. | N.Rincón

El Pacte Palma contra la violència de gènere es consolida amb una massiva participació, més de 2.000 inscrits, uns 500 més que en l'edició anterior. La cursa va recórrer el centre de la ciutat com a símbol de la lluita contra la violència de gènere. Ha estat un augment molt significatiu respecte de l'any passat. Els participants han recorregut els carrers de la part vella de Palma corrent, caminant i en bicicleta com a rebuig de la violència cap a les dones. Ha estat una diada ludicofestiva en la qual nombroses famílies amb infants han anat a la plaça de Cort per participar-hi. El grup de percussió Tamborers per la pau i el grup de geganters de la Sala han animat l'ambient, acompanyats dels caparrots, xeremies i altres instruments. Les dues parelles de gegants de Cort han ballat i animat la sortida i l'arribada de la correguda. Els infants també gaudiren amb els castells d'aire de l'Institut Municipal d'Esports.

El recorregut era curt, prop de 2,5 km: sortint de la plaça Cort, continuant per Antoni Maura, Born, Unió, Rambles, Oms, Sant Miquel, plaça Major, Colom i arribada a la plaça Cort. El Comitè d'Àrbitres de la Federació Balear d'Atletisme de les Illes Balears va controlar la classificació de l'arribada a meta dels tres primers classificats, homes i dones. Esteve Barceló (CA Montuïri) repetí victòria, amb un temps de 7.19 minuts i, a continuació, es classificaren Sergi Beltran i Miquel À. Molina. La guanyadora de la categoria dones, també del club de Montuïri, va ser Mavi García, amb un temps de 9.58, i superà Francisca Sampol i Maria José Gutiérrez. L'Ajuntament vol agrair el suport del voluntariat de l'Institut Municipal de l'Esports, dels Agrupaments d'Escoltes i Guies Nuredduna i Reina Constança, de la Creu Roja, de l'Agència Municipal de Voluntariat, entre d'altres.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.