cielo claro
  • Màx: 17.04°
  • Mín: 10.98°
11°

Rossi vola a Sepang

El pilot italià, que en té prou a ser quart per proclamar-se per setena vegada campió del món de la màxima categoria, avantatjà en mig segon Jorge Lorenzo

El pilot italià Valentino Rossi (Yamaha) va aconseguir la pole position en el Gran Premi de Malàisia i obtingué el millor temps del circuit, que ja posseïa ell mateix des de l'any 2006 sobre una Yamaha de 990 cc. A més, avantatjà en més de mig segon el seu company d'equip, Jorge Lorenzo, i Dani Pedrosa (Honda), que sortirà des de la tercera posició.

Rossi, que només necessita un quart lloc en la cursa per proclamar-se campió del món de la categoria reina per setena vegada, va demostrar un gran avantatge sobre els rivals i acabà amb una renda de gairebé un segon respecte de l'australià Casey Stoner (Ducati), que partirà des de la quarta posició sortint, per primera vegada des del seu retorn a les pistes, més enllà de les tres primeres places.

El pilot mallorquí Jorge Lorenzo (Yamaha), que esgota així les seves ínfimes opcions d'optar al Mundial, no va poder continuar amb el bon ritme que va mantenir en la sessió de divendres i, a causa d'un problema d'adherència de darrere, va haver de lluitar per poder sortir darrere del pilot d'Urbino. L'única esperança que queda a Jorge Lorenzo per lluitar pel Mundial és que Valentino cometi un error i no puntuï.

Per la seva banda, Dani Pedrosa continua la seva lluita per la tercera plaça del campionat del món amb Casey Stoner i amb Toni Elías (Honda), que es postula com a pilot de Moto 2 per a la temporada que ve, ja que no ha trobat equip per a la màxima categoria, va aconseguir un brillant sisè temps per davant de pilots amb motos oficials, com Hayden (Ducati) i Dovizioso (Honda).

A més, l'altra notícia de la jornada va ser el retorn a la competició mundial d'Aleix Espargaró (Ducati) que, després de substituir Canepa, partirà des de la cinquena línia.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.