nubes dispersas
  • Màx: 15.38°
  • Mín: 7.66°

Els illencs sumen tres ors

A més dels tres primers llocs de Sebastià Amer, Emilio Monagas i Xavi Peris, es penjaren la medalla de plata Àngel González, Raúl Jiménez i Joan Gelabert en el circuit semiurbà de la Platja de Palma

Gran jornada per als ciclistes mallorquins en la XV Copa d'Europa Màsters, prova organitzada per Unisport Consulting al circuit de la Platja de Palma. Els veterans de les Illes conqueriren sis medalles, tres d'or i tres de plata. En el lloc més alt del podi pujaren el sènior Sebastià Amer, l'M-30 Xavier Peris i l'M-35 Emilio Monagas. Els metalls varen ser per a l'M-30 Raúl Jiménez, l'M-35 Àngel González i l'M-65 Joan Gelabert.
En la categoria sènior Sebastià Amer, de la PC Antoni Gelabert, de Santa Maria, superà el corredor peninsular Kepa Vallejo i el portuguès Tiago Ferreira. En la mateix cursa, Xavier Peris s'adjudicà l'esprint final i l'or en M-30, superant un altre corredor de l'Illa, Raúl Jiménez; mentre que Emilio Genovart (Arluy Galletas), quart, va ser el primer dels M-35, deixant enrere Àngel González, de la Penya A. Gelabert.

En la correguda dels M-40 i M-45, el danès Jan Oxlund arribà destacat amb 43 segons d'avantatge. El primer dels illencs va ser l'M-40 del CC Inca, el francès Phillippe Pinson. En la cursa de les categories M-50 i M-55, s'imposaren el belga Freddy Vlerick i l'alemany Wladimir Gottfried. El primer de les Illes va ser Tomeu Quetglas (H. Túnel), desè dels M-50. En la prova dels més veterans, triomf de l'alemany Josef Reis en M-60 i del francès Roland Rolleau, en M-65, que superà per poc en l'esprint el mallorquí Joan Gelabert. Tomeu Pou (Penya Gelabert) i Fermín Andrés (Can Picafort) entraren amb el mateix temps que el guanyador. Després d'aquests èxits, els ciclistes de les Balears competiran les proves de Calvià i la Challenge Volta a Mallorca els propers dies.

Victòries de Rubén Sánchez i d'Alfonso

L'Unisport Consulting, organitzador de la XII Setmana internacional de ciclisme màster, prepara, amb les diferentes curses reservades als veterans, per primer pic, la I Challenge Ciclisme Edat Escolar, per promocionar el ciclisme base. Els cadets i infantils competiren, en el mateix circuit de la Platja de Palma, sobre un recorregut de 2 km. En la categoria cadet, s'imposà el corredor del Bricosintex Rúben Sánchez, amb un temps de 3.44 minuts, equivalent a una mitjana de 32,14 Km/h. El segon, amb el mateix temps, fou Pep Miralles (Metal Blinds), seguit de Toni Sureda (Cala d'Or), 3.46, i dels dos corredors del Grup Fontanet, de Sineu, David Jiménez i Sebastià Vila.
Héctor Alfonso (Caldentey-RCO) s'adjudicà la cursa dels infantils, amb 3.59, a 30,13 km/h, i superà Xavi Marí (Inca) i Carolina Casanovas (Caldentey).

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.