cielo claro
  • Màx: 19.52°
  • Mín: 9.97°
12°

Toni Tauler no dóna opcions

Toni Ballester, Pep M. Caldentey, Xavi Marí i Pedro M. Xuggla guanyaren les curses de les categories base

El corredor margalidà Toni Tauler s'adjudcià amb autoritat el triomf en el trofeu Festes d'Agost de Campos, organitzat per la Unió Ciclista Blahí en un cricut urbà de la localitat on s'havien de fer 50 voltes (75 km).

L'exprofesional va aconseguir sumar un total de 19 segons en els esprints de bonificació i distanciar-se dels altres participants per acabar amb un temps d'1.44.12.

El guanyador absolut s'imposà també en les metes volants, per davant Francesc Artigues (Caldentey).

Acompanyaren el guanyador al podi l'M-30 Xavi Peris (Selon) i Joan Llompart (Caldentey), el primer a 33 segons i l'altre, a 38.

A continuació entraren Dani Crespí (Grup Fontanet); Joan Marín (Caldentey), el primer dels sub 23; Rafel Miralles (Ciclos Gomila), Geordie Probert (Selon), Xisco Martí (Gymnapolis), Raúl Cardoso (Caldentey) i Luis Fernández (Calvià).

El primer júnior de la correguda va ser Toni Ballester (Aiat), seguit de Salvador Gonzálvez (Roleauto) i de Vicenç Pastor (Fiat).

En la categoria de cadets la victòria va ser per a Pep Miquel Caldentey (Roletauto), per davant Jeroni Esteva (Jaume Danus) i Tià Barceló (Aguamar). La primera cadet fou Cati Barceló (Pollença).

En infantils guanyà Xavi Marín (Inca), que precedí Gori Aloy i Lluís Ferrer, tots dos del Jaume Danús. La primera nina va ser Cristina Gomáriz (Hermes).

L'aleví Pedro Manuel Xuggla (C. Bimont) s'imposà a Miquel Riera i a Josep Lluís Buades, tots dos de l'guamar, mentre que Margalida López (Grup Fontanet) va ser la primera en categoria femenina.

Finalment, la correguda de promoció registrà un doblet del club sineuer Textil Insular, amb Xavi Morell i Toni Tenerife per davant Jaume Comas (Can Picafort).

Hi hagué molt de públic durant tot el recorregut i una bona inscripció, cosa que justificà els elevats premis en metàl·lic. Campos ha tingut sempre una relació molt bona amb el ciclisme. És una llàstima, però, que la pista no estigui en les millors condicions per organitzar-hi proves.

Trofeu de Sant Roc

Per altra banda, la Penya Ciclista de Porreres ha organitzat per a avui el trofeu de Sant Roc, per a les categories de promoció i open, a més dels júniors, en un circuit urbà. La sortida serà a les 16.00 hores, al carrer de Duzay.

Finalment, dimarts es disputarà al velòdrom de Son Moix la darrera cursa del trofeu Ciutat de Palma, a les 20.00 hores.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.