muy nuboso
  • Màx: 17.11°
  • Mín: 11.1°
17°

El Garmin agafa el lideratge en RI

Les dues segones posicions del vaixell comandat per Carles Rodríguez, del RCN de Palma, en la regata costanera li han permès desbancar el Telefónica al capdavant de la seva classe

El DK46 Garmin del RCN de Palma, capitanejat per Carles Rodríguez, ja és el nou líder en la classe RI després de sumar dues segones posicions en les dues mànegues disputades ahir durant la quarta jornada de la 28a Copa del Rei, que va veure la primera derrota de l'Alfa Romeo en la classe IRC. Sense cap dubte, el revés de l'Alfa Romeo, patronejat pel tricampió olímpic britànic Ben Ainslie en la regata costanera de la classe IRC, va ser la notícia del dia. El recorregut de 28,4 milles nàutiques (52,6 km) per la badia de Palma, amb puntuació al pas intermedi d'Illetes i a la meta, semblava també favorable al vaixell Kiwi, líder destacat de la classe i que comptava les seves mànegues per victòries, però el seu bessó, el Bella Ment (NYYC) del nord-americà Nap Fauth, li amargà el dia.
Primer el va igualar en el pas intermedi i en el segon tram el va superar clarament per entrar a la meta amb 1'57" d'avantatge.

El Tp52 CAM (RCR Alacant) del príncep Felip no va poder competir amb la potència de rivals de més eslora. Va ser quart en el pas intermedi i cinquè en l'arribada a gairebé deu minuts del vencedor. Amb l'actuació en aquesta jornada perd el tercer lloc, superat pel JV65 Container de l'alemany establert a Palma Markus Wieser. L'Aifos de l'Armada Espanyola, capitanejat per Jaime Rodríguez Toubes, continua setè en la general després de sumar ahir dos setens llocs. En la classe ORC 670, el GS37 Vindio (RCM Santander), liderat per l'olímpic cantàbric Pablo Arrarte, resistí en el lideratge de la classe ORC 670, encara que ahir només pogué sumar un tercer i un cinquè llocs en una jornada dominada pel mallorquí X37 Mar Salada (RCN Palma) de Theo Mateu, que s'imposà tant en temps real com compensat en els dos recorregut i és segon, a només dos punts dels cantàbrics. El vaixell X-37 Telefónica (RCN Sanxenxo) del campió mundial Pedro Campos va fer una primera mànega bastant fluixa i hi va quedar quart, però va millorar en la segona i va entrar en segona posició a 46" del Mar Salada. La tercera plaça va ser per a l'X37 Maltesers (CM Marbella), liderat per Natalia Vía Dufresne.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Botafoc, fa mes de 14 anys
A mi com si se le matxaquen. M'interessen més les carreres de caragols de Campanet i no en feis cap ressenya.
Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente