algo de nubes
  • Màx: 16.96°
  • Mín: 11.11°
14°

El Palma Vòlei, a prova

El Tarragona tractarà de pressionar el líder de la Superlliga masculina

El Tarragona tractarà de pressionar el líder de la Superlliga masculina de voleibol, que és el Palma Volei, que no passa pel seu millor moment de joc, en la penúltima jornada de la fase regular de la Superlliga, en la qual s’ha de decidir tot encara, des de les primeres posicions al descens de categoria.

D’aquesta manera, un dels partits més interessant serà el que enfrontarà el líder amb el quart classificat. El Tarragona vol provar el moment de joc del Palma Vòlei, que després de passejar-se durant l’inici de la temporada, comença a sofrir en el tram final, ja que als homes de Marcelo Méndez els ha costat guanyar els seus darrers partits a la lliga.

A més, la debilitat del Palma Vòlei ha donat ales als seus perseguidors, que opten aquestes dues darreres jornades a llevar-li el lideratge. El Tarragona somia poder aconseguir la tercera derrota del Palma Vòlei i així evitar el quart lloc, que el podria enfrontar amb l’Unicaja Almeria. Els illencs, però, els ho posaran ben difícil.

Un altre duel directe per als encreuaments dels quarts de final serà el que es viurà a Almeria, on l’Unicaja rebrà el Tenerife Sur, un clàssic en la competició. L’equip andalús viu a un núvol des de la victòria a la Copa del Rei, encara que ha sofert molt en els darrers compromisos, mentre que els canaris es troben a un sol punt dels d’Almeria i volen el triomf per avançar-los a la taula. L’emoció està assegurada en aquest enfrontament.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.