nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
16°

El vol de Quido du Goutier

L'efectiu francès es va imposar en el GP de Balears en una cursa en què els “mallorquins” es veieren clarament superats. Malone s'emporta el GP del Criador dels 5 anys

L’efectiu francès Quido du Goutier va ser el vencedor del Gran Premi de Balears que es va disputar ahir a Son Pardo, on els exemplars "mallorquins" (cavalls de raça francesa criats i entrenats a Mallorca) es veieren clarament superats pel efectius arribats des de França.

Tot i les notables baixes de Lady d’Auvrecy i Jorlic Pacha, la prova, emmarcada en el Tour d’Europa de cavalls de raça francesa, va permetre veure la qualitat dels efectius desplaçats des de París.

Quido du Goutier i Opus de Viervil foren els dos primers que controlaren la sortida. Però en el primer pas per meta L’Ecu du Vernay va passar a ser el dominador de la situació, amb la qual cosa demostrà que el ritme era molt selectiu quan faltaven 1.000 metres per al final amb un parcial d’1’12’6.

Tot i això, en la recta final fou on es decidí la cursa. A les regnes del manador belga Jos Verbeeck, Quido du Goutier protagonitzà una espectacular accelarada i es plantà en solitari a la línia d’arribada amb un temps d’1’12’6.

Pel que fa als representants mallorquins, es veieren clarament superats per la qualitat dels francesos. Harry du Cotil, sisè, va ser el primer dels locals que creuà la línia d’arribada, per davant de Hudy Vallon i Humour Chouan.

GP del Criador dels 5 anys

La segona prova destacada de la reunió va ser el Gran Premi del Criador dels 5 anys. L’exemplar de les Quadres Valls Rullán, Malone, es confirmà com el millor exemplar de la generació i s’endugué la victòria en la semifinal i en la final. Conduït per Toni Valls, Malone va ser capaç de rebaixar el rècord de la prova en gairebé un segon i deixà la marca en un 1’15’5 en els 2.150 metres. La segona posició fou per Majestic i Melicoto d’Arc, que varen empatar amb un temps d’1’16’0.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Xico, fa mes de 15 anys
Com es possible que els cometaris qhe hi havia ahir damunt aquest "article", avui haguin desapescut?.-Hi han Bubotes a dB?.-Potser a tornat la censura??.-Mai m`ho hagues pensat.-ADEU dB.-Xico
Valoració:-2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente