cielo claro
  • Màx: 17.61°
  • Mín: 10.26°
13°

Navarro: «Hem de sortir concentrats»

El defensa català vol els tres punts del Camp Nou per continuar lluitant per la UEFA

El lateral esquerre del Reial Mallorca Fernando Navarro confia en les possibilitats del conjunt vermellenc d'estar la propera temporada a la Copa de la UEFA, encara que és conscient que aquestes passen per guanyar avui al Camp Nou, la seva antiga casa. Navarro va opinar, després del darrer entrenament realitzat ahir pel Mallorca abans de viatjar cap a la Ciutat Comtal, que el seu anterior club està vivint una situació «convulsa», producte de la «falta de resultats».

«El Barcelona significa molt per a la ciutat i portar dos anys sense guanyar cap títol pot tenir repercusions com aquestes», comentà el jugador als micròfoms de la Cadena Ser. Tot i no estar en un gran moment, Navarro avisà que contra una plantilla com el Barça mai no s'han de confiar. «La potència futbolística del Barcelona és enorme i tenen jugadors que poden decidir el partit en qualsevol moment», explicà el defensa que assegurà que per guanyar al Camp Nou han d'estar concentrats als cent per cent. Per al català una de les claus per derrotar el Barcelona ha de ser marcar abans, «seria un cop fort per a ells i els podria possar el públic en contra». Navarro comentà que després de la gran ratxa que està vivint el Mallorca a les darreres jornades, la Lliga se li està fent curta i desitjà poder sumar els tres punts a Barcelona fent un joc atractiu.

Per últim, el jugador vermellenc explicà que fa feina per qualque dia poder arribar a un equip gran, encara que d'aquests descartà el Barcelona, «ara per ara amb la gent que hi ha és impossible».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.