algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
15°

Juan Arango cerca el rècord a Mestalla

El jugador veneçolà, amb 11 gols, pot superar el seu registre en Lliga amb el Mallorca

J.S. Palma.

Juan Arango està demostrant que és el complement ideal per a Dani Güiza en la punta d'atac del Mallorca. Després d'haver ocupat pràcticament totes les posicions del centre del camp cap endavant des que va arribar al club vermellenc en la temporada 2004/05, sembla que Gregorio Manzano ha trobat a la fi la posició perfecta per al veneçolà com a segon davanter. Tant és així, que l'internacional està a només un gol de superar el seu millor registre golejador a Primera Divisió, els onze gols aconseguits a la campanya 2005/06.

Tot i estar tan a prop d'aconseguir superar el seu rècord golejador a Primera, Arango ha hagut de superar una temporada complicada, en la qual, sobretot en la primera part del campionat, va haver d'aguantar moltes crítiques pel nivell de joc que va mostrar. Sembla que l'arribada del 2008 va donar noves energies al veneçolà, això i la decisió de Manzano de col·locar-lo com a segon punta després de fer-lo ballar per pràcticament totes les posicions del centre del camp.

La importància golejadora del jugador veneçolà ha quedat manifestada en els últims partits de Lliga, on Arango ha aconseguit marcar cinc gols en els darrers cinc partits jugats pel Mallorca. A més a més, amb anterioritat, els seus gols foren determinants en les victòries davant el Getafe (2-1), on va ser l'autor del segon gol, i davant de l'Atlètic de Madrid (1-0).

Fa tres jornades, davant el Recreativo de Huelva, el veneçolà va aconseguir el seu segon hat-trick amb el Reial Mallorca en la golejada per 7-1 davant de l'equip andalús. El primer ho va fer davant la Reial Societat al setembre del 2006, dia que a més va marcar un gol que va donar la volta al món per la seva espectacularitat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.