nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

El Drac Palma es classifica per a les semifinals per la via ràpida

Els homes de Marcelo Méndez no donaren opció al Vecindario

Drac Palma 3
Vecindario 0

Drac Palma: Miguel Àngel Falasca, Enrique de la Fuente, Viniclus Mendes, Ibán Pérez, Juan Pablo Porello i José Luis Moltó -equip inicial. Alexis González (lliure).

Vecindario: Rodri, Ruiman, Dreyer, Ricky, Brunelli i Dos Santos -equip inicial. Zeben (lliure). També jugaren Rayco, Ramos i Marchi.

ÀRBITRES: Ares i Folgar.

PARCIALS: 25-23 (27 minuts), 25-17 (21 minuts) i 25-13 (19 minuts)

El Drac Palma es classificà per a les semifinals dels play-off pel títol de la Superlliga masculina de voleibol, després d'eliminar per la via ràpida el Vecindario. Ho féu guanyant amb autoritat el segon partit de l'eliminatòria que també es disputà, per acord entre ambdós clubs, al Palma Arena.

El conjunt de Marcelo Méndez només necessità tres sets (25-23, 25-16 i 25-13) i poc més d'una hora de partit per superar el seu rival.
El Drac Palma sortí molt motivat al partit i imposà la seva llei des del principi, però el Vecindàrio plantà una dura resistència en el primer set i forçà un empat a 23. Però els homes de Marcelo Méndez es mostraren més encertats en els moments clau i s'adjudicaren la primera mànega per 25-23.

La derrota en el primer set deixà els ànims dels jugadors canaris molt tocats, que baixaren definitivament els braços i cediren els dos següents sets amb relativa facilitat. Així les coses, el Drac Palma féu valer la seva condició de favorit al títol i superà els quarts de final sense cedir ni un sol set.

El rival dels mallorquins en les semifinals sortirà de l'eliminatòria entre l'Arona Tenerife Sur i el Ciudad de Medio Ambiente de Sória, flamant campió de la Copa del Rei. Els mallorquins gaudiran ara de deu dies per tal de poder preparar el primer assalt a la final de l'únic torneig que encara poden guanyar.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.