cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 16°
16°

Olimpic de Font guanya una prova tàctica

Superà en un final ajustat Onat des Molí, en una prova en què es rodà a una mitjana només discreta

Olimpic de Font, Jixon de France i J'Aime Paris foren els grans protagonistes de la diada del Divendres Sant, ja que s'imposaren en les proves especials reservades per a poltres, nacionals i importats respectivament.El premi Especial Poltres es va resoldre amb una arribada ajustada enter Onat des Molí, que havia marcat el ritme de la prova en tot moment, i Olimpic de Font, que per la mínima el va superar sobre la mateixa línia de meta, on entraren tots dos destacats a una mitjana d'1.20.8. Una velocitat massa lenta per la vàlua dels participants i més encara si consideram que Orondel, guanyador d'una correguda de categoria inferior, marcà 1.20.6.

A continuació, en el premi Especial Nacionals fallà el gran favorit Martiks Blai, que en l'intent de superar Jixon de France quan rodaven destacats del grup i just faltaven 300 metres per a l'arribada, va galopar i deixà el terreny lliure a Jixon de France, que així i tot hagué d'aguantar el fort esprint de Joli de France, que era segon amb el mateix registre que el guanyador (1.18.0). La tercera posició fou per a Mylady.

El tercer gran punt d'interès de la jornada era el premi Especial Importats, que fou dominat i guanyat per J'Aime Paris, que va trotar al capdavant del grup durant tot el recorregut seguit per Jean de Saint Pol i Kanto de Ligny en les primeres posicions. Però ni un ni l'altre no pogueren aguantar els seus llocs de privilegi en la darrera recta i es varen veure superats per Jackpot du Rib, segon, i Javaki d'Argent, tercer. Un dels grans favorits al triomf, Indien de Chenu, galopà i fou desqualificat quan iniciava la remuntada en els darrers metres de la prova.

En la sessió matinal, el cavall francès Kriss du Mottage, menat pel seu propietari Francesc Parera, es convetí en el gran protagonista. Kriss du Mottage oferí una gran exhibició del seu potencial, ja que quan faltava una volta per al final rodava en les darreres posicions i una remuntada li permeté superar el debutant Juneau d'Oyse pocs metres abans de l'arribada. La primera de les proves reservada als poltres de tres anys tingué dos debutants com a grans protagonistes, ja que Olivia Chill (B. Llobet) i Oronella de Nit (A. Riera) ocuparen els dos primers llocs amb el mateix registre d'1.24.5.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.