algo de nubes
  • Màx: 27°
  • Mín: 21°
25°

Manzano llegeix la cartilla a la plantilla

El tècnic no vol que es tornin a repetir protestes com les que es veieren a Montjuïc

68032
Manzano parla amb els seus homes durant l'entrenament.

Gregorio Manzano no vol que es tornin a repetir les imatges que es veieren a Montjuïc. El tècnic és conscient que aquest tipus de comportament és perjudicial per a l'equip i que a només dos punts del descens i quan només manquen deu partits per al final de la temporada no es poden permetre el luxe de perdre més jugadors per sancions.

El tècnic andalús va reunir tota la plantilla, jugadors i cos tècnic, abans de l'entrenament d'ahir per fer-los entendre que les úniques conseqüències que es poden desprendre de les protestes són negatives. Toni Servera, preparador físic, i José León, encarregat de material, també contribuïren a encalentir els ànims.

Durant l'estona que tingué reunit el grup, Manzano va donar l'oportunitat a Sergio Ballesteros, capità i un dels implicats, d'exposar la seva versió, però sense disculpar-lo i exigint a tots els jugadors i membres del cos tècnic que deixin de protestar decisions arbitrals.

Després, va voler conversar amb Juan Arango i Dani Güiza en solitari. Amb els davanters titulars va parlar un quart d'hora. El tècnic va voler fer entendre als pilars ofensius de l'equip que no es poden arriscar a una sanció per unes declaracions fora de to o per protestar, ja que deixarien orfe de gol l'equip en el moment més important de la temporada. Manzano desitja que els jugadors se centrin en la seva feina i deixin de banda qualsevol altra consideració.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.