muy nuboso
  • Màx: 16.61°
  • Mín: 12.25°
13°

Manzano: «No és qüestió d'empipar-se»

L'entrenador recongué que l'oferta per Pereyra era irrebutjable i afirmà que té plantilla a bastament

77964
Gregorio Manzano, durant una roda de premsa a la ciutat esportiva Antonio Asensio.
J. SERRANO. Palma. L'entrenador del Reial Mallorca, Gregorio Manzano, reconegué que no havia pogut fer res per aturar el sorprenent traspàs de Guillermo Pereyra al Lokomotiv de Moscou, si bé afirmà que l'equip tè recursos a bastament per afrontar la seva baixa. A més, en la seva compareixença habitual dels divendres a Son Bibiloni, el tècnics andalús desitjà poder trencar la mala ratxa del conjunt vermellenc a l'estadi olímpic de Montjuïc, tot i que avisà de la perillositat d'un equip com el blanc-i-blau, que aspira a fircar-se novament en posicions europees. «Vaig fer tot el que des de la meva posició podia fer, és a dir, pràcticament res», reconegué l'entrenador del Mallorca per afirmar després que ningú dins el club vermellenc no s'esperava aquesta oferta.

«No és qüestió d'empipar-s'hi, ningú no havia previst el traspàs. Això passa quan clubs econòmicament poderosos truquen a la porta dels jugadors, el Mallorca l'únic que ha pogut fer és mirar de treure la compensació adequada pel traspàs», explicà Manzano. L'entrenador va recordar que l'equip ja ha hagut d'afrontar altres baixes inesperades per les lesions de jugadors com Webó o Castro i que la plantilla actual «haurà de treure la resta de la temporada endavant, ..., perquè ja no podem fitxar», per després bromejar sobre el fet que com a mínim poden estar tranquils perquè el mercat rus ja està tancat.

L'argentí Lionel Scaloni es perfila com una de les possibles solucions a les quals haurà de recorrer l'andalús per formar el centre del camp, encara que no l'única. «Haurem de cercar recanvis quan sorgeixin contratemps, encara que també hi ha altres solucions com un canvi de sistema», aclarí l'entrenador. Manzano va avisar de la qualitat del rival de la Lliga, l'Espanyol, que el Mallorca visitarà demà diumenge. «L'Espanyol està fent una feina molt bona i ha estat moltes jornades en posicions europees». «Estan a les portes d'Europa i tenen la motivació de tornar a ficar-s'hi», afirmà el tècnic, que valorà de manera molt positiva per al Mallorca l'absència del davanter Raúl Tamudo i la del porter Kameni, «titulars en qualsevol onze de l'Espanyol», expulsats el cap de setmana passat al Santiago Bernabéu una vegada que el partit ja havia acabat, un fet sorprenent segons l'entrenador andalús.

Manzano va parlar de trencar el malefici de Montjuïc per «mantenir la dinàmica positiva» de l'equip en la segona volta, i assegurà que per fer-ho hauran «d'anul·lar les virtuts de l'Espanyol».A l'hora de parlar del seu equip, l'entrenador andalús mostrà la seva alegria pel bon moment en atac que estan passant Arango i Güiza, que han marcat en les dues darreres jornades, i dessitjà que aquesta bona forma golejadora es prolongui en el temps.

«Ens aniria molt bé que Güiza i Arango continuassin igual, és molt important per a nosaltres tenir el màxim golejador nacional. A més, Arango és a prop de superar el seu rècord com a golejador en una temporada al Mallorca, ja que n'ha marcats deu i crec que el seu millor resistre és d'onze», explicà el tècnic.Per jugar a Montjuïc Manzano apuntà que conservaria un sistema semblant a l'emplrat la setmana passada davant el Reial Valladolid a l'Ono Estadi, on el Mallorca aconseguí la golejada més àmplia de la seva història a Primera Divisió (7-1).Finalment, Manzano mostrà la seva confiança de poder recuperar en breu Webó i Castro. L'entrenador informà que Webó ja s'ha calçat les botes i que Castro estarà possiblement disponible a final de mes.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.