algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 12.63°
15°

Prohibit perdre... o tornar a empatar

El Reial Mallorca necessita sumar els tres punts davant el Recreativo per escapar de la zona de perill

90204
El Reial Mallorca intentarà repetir davant el Recreativo de Huelva la victòria aconseguida en la primera volta al Nuevo Colombino.

P.BATLLE. Palma.

Una vegada més el duel entre el Reial Mallorca i el Recreativo de Huelva va associat a la paraula «final». Cinc temporades després de la històrica final de Copa del Rei guanyada a Elx, balears i andalusos es tornen a veure les cares avui (17.00 hores) a l'Ono Estadi en un partit que pot resultar transcendental amb vista a la lluita per la permanència. Una nova final.

El conjunt que entrena Gregorio Manzano afronta la cita amb la condició d'únic equip invicte de la segona volta, però després d'acumular cinc empats, cosa que li ha impedit distanciar-se de la zona de descens, la frontera de la qual la marca el Recre amb només dos punts menys que els vermellencs.

El Mallorca no es pot permetre el luxe de deixar escapar molts més punts del seu estadi quan només resten dotze jornades perquè la Lliga baixi el seu teló. Ara cada punt val el seu pes en or i el partit d'avui es presenta com una oportunitat única per ampliar les distàncies a cinc punts més el golaveratge respecte a un rival directe en la lluita per la permanència.

Una victòria davant el Recreativo significaria una gran salt per als balears a la classificació i reforçaria la moral i l'autoestima dels homes de Manzano, mentre que un nou empat -que seria el catorzè- o una derrota podrien tenir conseqüències dramàtiques amb vista al tram final de la competició. Així les coses, avui és prohibit empatar o perdre. Només val el triomf.

El Mallorca presenta les baixes del sancionat Scaloni i la dels lesionats Pereyra, Webó, Castro i Dorado i Manzano convocà tots els seus jugadors disponibles. Les absències d'Scaloni i Pereyra obligaran el tècnic de Jaén a introduir nous canvis en el seu onze inicial, que podria ser el següent: Moyà a la porteria; Héctor, Ramis, Nunes i Fernando Navarro en defensa; Valero o Basinas, Varela, Jonás i Ibagaza en el centre del camp i Arango i Güiza repetirien en punta d'atac.

El tècnic del Recreativo de Huelva, Manolo Zambrano, també es veurà obligat a fer canvis en l'alineació a causa de les lesions (Pampa Calvo, Jesús Vázquez i Rosu) o sancions (Beto i Quique Àlvarez). En canvi, recupera l'exmallorquinista Edu Moya, que podria retornar al lateral dret. Una alineació probable del Recre seria la següent: Sorrentino, Edu Moya, Iago Bouzón, Cáceres, Poli, Camuñas, Barber, Martins, Aitor, Rubén i Sinama Pongolle.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.