nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
18°

Utah passa per sobre de Memphis

L'equip de Fernando Navarro acumula vuit derrotes consecutives

E.P. Memphis.

El base Deron Williams va quedar a una passa de la millor marca de la seva carrera (21) i va liderar, amb 19 assistències i 13 punts, el triomf del seu equip davant d'uns Grizzlies que semblen més desplomats cada partit que passa, ja que amb aquesta acumulen fins a vuit derrotes consecutives.

Els Jazz afrontaven el partit sense marge d'error, perquè després de sofrir derrotes inesperades davant de rivals de menor nivell, a priori, com Timberwolves o Clippers, no podien tenir cap altra ensopegada en la seva lluita pels play-off. Tanmateix, els Grizzlies, amb el català Joan Carles Navarro novament de titular, no va posar les coses gens fàcils en els primers compassos.

El jugador català, autor de 17 punts, 3 rebots i 5 assistències en 29 minuts de joc, va liderar el seu equip en la primera meitat amb 12 punts, que va enviar els seus als vestidors amb només quatre punts de rèdit. Tanmateix no van ser més que falses esperances, ja que els de Tennessee van acabar rendint-se a l'enorme partit de Williams.

El jugador de tercer any va oferir tot un recital, amb 19 assistències, i va dirigir el seu equip al triomf.

I és que el de la Universitat d'Illinois va assumir a la perfecció el paper de director del joc per fer que tots els seus companys també destacassin sobre el parquet i acabar finalment amb l'exequip de Pau Gasol.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.