FENERBAHÇE: Demirel, Gönül, Lugano, Edu, Roberto Carlos, Selcuk, Mehmet Aurelio, Boral, Deivid, Kezman i Alex.
Vederson per Roberto Carlos, Kazim per Boral i Sentürk per Kezman.
SEVILLA: Palop, Alves, Escudé, Dragutinovic, Adriano, Keita, Poulsen, Jesús Navas, Duda, Kanouté i Luis Fabiano.
Diego Capel per Duda.
ÀRBITRE: Florian Meyer. Amonestà Boral, Roberto Carlos i Selcuk, del Fenerbahçe, i Palop, del Sevilla.
GOLS: 1-0: minut 16, Kezman.
1-1: minut 23, Edu, en pròpia porteria.
2-1: minut 57, Lugano.
2-2: minut 66, Escudé.
3-2: minut 87, Sentürk.
EFE. Istambul.
El Sevilla no va saber aprofitar la seva superioritat tècnica davant el Fenerbahçe i va caure per 3-2 en el camp dels turcs, invictes durant la present Lliga de Campions. La derrota sevillista va ser causada per les poques errades defensives que va cometre l'equip de Manolo Jiménez.

Quan els andalusos pareixien comandar el joc a la primera part, arribà el primer gol del Fenerbahçe, gràcies a una passada de Boral al seu company Kezman. Tanmateix, en el minut 22 arribà el gol de l'empat, que fou d'Edu a pròpia porteria.

A partir d'aquí, els turcs es despertaren i començaren a atacar amb perill, fet que va permetre que el Sevilla dugués a terme uns quants contraatacs, que no va aprofitar.

Malgrat que els andalusos intentaren pressionar a la segona part, el Fenerbahçe no es va espantar i també va continuar pressionant.
Amb el 2-2 en el marcador, arribà un dels darrers atacs de l'equip turc. El partit ja era en el minut 87 i Sentürk aconseguí el gol que donava la victòria als locals. El Sevilla intentà tot per aconseguir un empat, que finalment no va poder arribar en un final d'infart.