algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
16°

«El Govern té un deute amb Nadal»

Costa, assessor del manacorí, considera que Rafel ha complert la seva part del tracte

Carles Costa, assessor esportiu de Rafel Nadal, assegura que el Govern balear «té un deute» amb el tennista mallorquí, en virtut d'un conveni signat el 2004 i pel qual l'Executiu autonòmic es comprometia a construir un centre de tecnificació amb el nom del jugador, que no s'ha executat.

L'assessor de Nadal ha assegurat que fa dos mesos va sol·licitar per mitjà del batle de Manacor, Antoni Pastor, una reunió per tractar del tema amb el president del Govern, Francesc Antich, petició sobre la qual cap dels dos no ha rebut resposta. Costa creu que, considerant el temps transcorregut, «tot indica que el projecte del centre d'alt rendiment Rafel Nadal no anirà endavant perquè el Govern no vol continuar».

L'exesportista i assessor de Rafel Nadal va relatar que fa uns mesos havia assistit a una reunió amb el conseller d'Esports i Joventut, Mateu Cañelles, i amb el director general d'Esports de la Comunitat, Gabriel Gili, que li explicaren que la realització del projecte s'havia previst en dues fases, i que la segona «no es podria dur a terme» per falta de pressupost, segons Costa.

«Rafel va acordar que seria la imatge de les Illes Balears durant quatre anys i ho va ser en esdeveniments com el de Fitur i en diversos torneigs disputats a les Illes, de manera que ha complert la seva part,» afegí Costa.

L'assessor del tennista considera que el projecte del centre «era una bona oportunitat, tant per als residents de Manacor com per atreure esportistes de fora i acollir esdeveniments importants».

Per la seva banda, Antoni Pastor manifesta que ha arribat el moment de «prendre decisions» perquè, segons assegura, «ja han passat nou mesos i no hem rebut cap resposta».

Pastor ha criticat l'actitud del Govern, «que està amb els braços plegats davant una persona com Rafel, amb el que mou a tot el món i que s'ha mostrat disposada a entregar el que té».

L'Ajuntament de Manacor participà en el conveni, mitjançant la cessió del solar per a la construcció del centre.La segona part del projecte, que incloïa un macrogimnàs, fou considerada innecessària pels actuals dirigents balears, que decidiren replantejar-se un projecte planejat per l'Executiu anterior.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.