nubes dispersas
  • Màx: 17.47°
  • Mín: 11.57°
14°

El Palma s'examina a Alacant

L'equip mallorquí s'enfronta contra un dels gallets de la competició

Invicte. Des de l'arribada de l'exjugador del Fundació Bàsquet Inca.com Thomas Terrell al Palma Bàsquet, l'equip de ciutat no coneix la derrota. Després de no ser capaç d'encadenar dos triomf consecutius, l'arribada del nord-americà sembla que ha portat sort als de Colino, que la setmana passada aconseguiren sumar dues victòries de manera consecutiva.

J.S. Palma.

El Palma Bàsquet visita avui a les 12.30 hores la pista d'un dels gallets de la Lliga LEB Or, l'Alacant Costa Blanca. L'equip peninsular ocupava la tercera posició de la classificació abans de començar aquesta jornada i està immers en la lluita per aconseguir la primera plaça de la taula, que dóna accés directe a la Lliga ACB sense haver de passar pel play off, per la qual cosa està obligat a guanyar si no vol perdre possibilitats davant de Bruesa i CAI, que guanyaren a la jornada de divendres.

Per la seva banda, el conjunt palmesà, que és tretzè amb 8 victòries, 6 menys que els alacantins, arriba a aquest partit en un dels seus millors moments de la temporada, després d'haver aconseguit la passada setmana sumar dues victòries de manera consecutiva per primera vegada aquesta campanya i la quarta en els darrers sis partit.

L'equip d'Àngel Colino sembla que comença a agafar el ritme de competició que li ha faltat durant la primera part de la temporada, mentre que la seva remodelada plantilla ja s'atreveix a mirar cap a la zona de play off, a tres victòries de distància, en comptes de fer-ho cap a la zona de descens.

L'Alacant només ha perdut un dels darrers sis partits de competició, encara que aquesta derrota es va produir precisament en la seva darrera actuació a casa, on caigueren davant el Melilla, equip que el Palma podria avançar en la classificació si guanyàs avui.

Àngel Colino disposarà, per poder assaltar el Centre de Tecnificació d'Alacant, de tots els seus jugadors.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.