cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

Pereyra: «Això de la imatge és relatiu»

El migcampista argentí, que ahir es reincorporà als entrenaments, prefereix puntuar

M.RAMIS. Palma.

El migcampista argentí del Reial Mallorca Guillermo Pereyra, que ahir es reincorporà als entrenaments amb la resta de companys, després de la lesió muscular que es produí en la tornada de l'eliminatòria de Copa contra el Getafe, va declarar, sobre el debat que s'ha obert entorn del joc de l'equip, que la qüestió de la imatge que ofereix el Mallorca és «relativa».

«Això de la imatge és relatiu. Preferesc puntuar i que la imatge sigui la mateixa», declarà l'argentí, qui afegí que, «posats a demanar, demanam guanyar i jugar bé, però sabem que no és fàcil i que per fer-ho hem de corregir moltes coses que guanyant es poden corregir millor».

En aquest sentit, Pereyra va ser clar en afirmar que l'equip sempre surt al camp pensant en la victòria. «Nosaltres sempre sortim al camp pensant a vèncer; després el partit es desenvolupa d'una manera o d'una altra», digué Pereyra, que continuant amb la relativitat considerà que els empats poden ser «positius o negatius», depenent del desenvolupament dels partits.

El migcampista, un dels homes més respectats dins el vestidor de l'Ono Estadi, no veu una causa única que expliqui per què a l'equip li costa tant aconseguir victòries, sobretot quan juguen a casa.

«Per moltes coses. Se'ns neguen els gols, no estam tan fins de cara a porta, encara que l'equip ha ajustat la parcel·la defensiva, així que si mantenim la defensa i la porteria a zero i començam a fer gols, jo crec que els resultats arribaran», analitzà l'argentí, que ja està a disposició de Gregorio Manzano per al partit de diumenge contra el Valladolid.

«És el primer dia que he tornat a entrenar i ara només he de progressar un poc més i estar a disposició del tècnic», manifestà.

Sobre el set que va rebre el Valladolid la jornada passada per part del Reial Madrid, Pereyra considerà que era «un bon cop», però que fins i tot de derrotes com aquestes se'n pot extreure alguna cosa positiva i el rival, fins i tot, pot ser més perillós que amb un resultat positiu.

«El Valladolid és un bon equip que està realitzant una bona Lliga, tot i que rebé un bon cop. Allò que passa és que fins i tot de derrotes així se'n poden extreure coses positives», digué. Per aquest motiu, el matx a l'estadi Nuevo Zorrilla es presenta molt igualat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.