El DKV Joventut allarga el període de sequera del Madrid en Copa

Els de Badalona s'emportaren el triomf en un final d'infart

Reial Madrid 76
Dkv joventut 81

Reial Madrid: López (4), Bullock (20), Smith (19), Hervelle (4), Sekulic (-) "cinc inicial". També jugaren Pelekanos (3), Reyes (14), Tunceri (-), Mumbrú (10) i Llull (2).

Dkv joventut: Maillet (16), Ribas (7), Fernández (13), Barton (5), Popovic (2) "cinc inicial". També jugaren Hernández Sonseca (12), Rubio (6), Jagla (15), Laviña (5) i Moiso (-).

ÀRBITREs: Hierrezuelo, García Ortiz i Conde. Sense eliminats. parcials: 28-20, 46-44 (descans), 61-68 i 76-81 (final).

EFE. Vitoria.
En Joventut aconseguí arribar a la final després de desfer-se del Reial Madrid en un partit fulgurant que es decidí amb polèmica.En la primera part, el Madrid semblava llançat cap a la final amb un Bullock molt encertat des de la distància. Però a partir del descans tot canvià.El Joventut va sortir del vestidor com un vendaval. Va volar sobre la pista. Plaza va haver de cridar l'atenció dels seus.

La zona havia millorat molt les possibilitats blanques, però el Joventut estava atent per aprofitar qualsevol escletxa (66-73 m.35), fins que s'arribà al tram decisiu. Mallet es va menjar la bolla en una penetració tapada per tres rivals, però una falta en la lluita per un rebot sota el cèrcol rival sobre Felipe Reyes va portar Sonseca a tirar lliures. Restaven 30'03 segons. El pivot els va aprofitar i va classificar els seus per a la final.