algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 13.38°
15°

Tuni: «El primer objectiu és la salvació»

El migcampista solleric creu que els pròxims cinc partits són «molt importants» per aconseguir-lo

MIQUEL RAMIS. Palma.

El jugador solleric Antoni Adrover, Tuni, deixà ben clar ahir vespre que la primera fita que ha d'aconseguir l'equip és assegurar la permanència a Primera Divisió, per mesurar després les opcions d'arribar a cotes més altes. Els pròxims compromisos, començant pel de diumenge contra l'Almeria, que haurà d'afrontar el conjunt dirigit per Gregorio Mazano, seran els que determinaràn les possibilitats reals d'aquesta plantilla.

«Ara vénen quatre o cinc partits molt importants i si agafàssim una bona ratxa, arribaríem a una quantitat de punts important i deixaríem gairebé resolt el primer objectiu, que és salvar-nos», analitzà el migcampista. Tuni, que és el desè futbolista de la plantilla que menys minuts ha disputat aquesta temporada amb la camiseta vermellenca, un total de 537, no abaixa els braços tot i les poques oportunitats que li dóna l'entrenador andalús del Reial Mallorca, i espera demostrar que té un lloc entre els onze titulars damunt el terreny de joc.

«He d'intentar respondre damunt el camp a les oportunitats que em dóna l'entrenador», afirmà el solleric, que no gaudeix de la confiança de Gregorio Manzano, ja que des de principi de temporada només ha estat titular en vuit partits de Lliga. «Un jugador fa feina per jugar el màxim de minuts i jo no som diferent dels altres. M'entrén cada dia per ser titular», afirmà de manera taxativa el de la Vall. El migcampista va ser un més dels que felicitaren els dos internacionals espanyols de la plantilla, Fernando Navarro i Dani Güiza.

«Navarro no en va tenir l'oportunitat, però Güiza va córrer molt i va fer un bon partit. Esperem que tengui opcions», comentà. El jugador mallorquinista donà l'ensurt de l'entrenament quan, a causa d'una entrada del seu company Molinero, s'hagué de retirar de la sessió per un cop fort a l'espatla esquerra. En tot cas, Tuni volgué llevar importància a la topada afirmant que «no ha estat res», i que en principi no hauria de tenir cap problema per poder estar disponible per al tècnic amb vista al partit de diumenge. «En principi no hi hauria d'haver cap problema per diumenge, esper que no sigui més que un cop», explicà, per afegir que el doctor Munar li havia diagnosticat una petita «distensió del múscul».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.