algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.54°
18°

L'afició ha de ser el dotzè jugador

L'Ono Estadi presentarà un ambient de gala per rebre el Getafe

L'Ono Estadi vestirà avui amb les millors gales i es convertirà en una olla de pressió per acollir el partit de tornada de l'eliminatòria de quarts de final de la Copa del Rei que enfronta el Mallorca amb el Getafe.

El club balear s'ha mobilitzat amb l'objectiu d'atreure el major nombre d'espectadors possible, tot i que el partit serà novament retransmès per IB3. El Mallorca sap que el suport del seu públic pot resultar molt important a l'hora de remuntar l'1-0 de l'anada i, amb el lema «Amb tu, una altra nit màgica», vol que l'afició es converteixi avui en el jugador número 12.

Per això, els abonats, que entren gratis, podran adquirir entrades per un preu simbòlic de 6 euros perquè puguin anar al partit acompanyats. I si el soci no pot anar al partit, el club li dóna llibertat per cedir el seu abonament a una altra persona. Aquesta vegada a les portes d'accés a l'estadi no es mirarà prim a l'hora de revisar els carnets.

Per altra banda, es repartiran 20.000 parells de bastonets per fer renou amb la intenció de recrear l'ambient de les millors ocasions i donar color a les graderies. Manzano i els jugadors del Mallorca no han dubtat al llarg de la setmana a demanar el suport de l'afició.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.