algo de nubes
  • Màx: 17.08°
  • Mín: 7.61°
16°

Llorenç Fullana venç amb autoritat

Radó dominà en el Campionat de les Illes Balears de veterans

Un total de 140 atletes de la categoria veterans participaren en el campionat de les Illes Balears, que se celebrà a Santa Ponça, juntament amb el XV Cròs Illes de Malgrats, organitzats pel CM Mallorca-Toni Peña.

Nombrosa inscripció igualment en les categories base, peró no entre els federats, en la qual només sortiren 18 atletes en la principal principal, entre els quals hi havia alguns veterans.

Llorenç Fullana (Palma) s'adjudicà el triomf en la cursa estel·lar, seguit de Toni Martí (Metalnox) i Manuel Hidalgo (Fidípides); Jaune Pons (Pollença), un veterà M-35; Josep Jansa (Circ. Solleric); Gaspar Balaguer (Pollença); Emilio de la Cámara (Fidípides), que va decidir participar en la cursa més llarga i deixà escapar així una possible medalla d'or; Fernando Romero i Tomeu Horrach (Metalnox); Manuel Machado (Inca); Toni Paris (C. Solleric) i Pere Cardell (Inca). En la categoria dones, la victòria va ser per Maria Ramis (Toni Peña), per davant de Bel Durán (Manacor) i Gemma Miró (Palma).

En els campionats dels veterans, guanyà Gerard Radó (Montuïri 91.8) la correguda i es proclamaren campions José M. Serrano (Toni Peña) en M-35, Gerard Radó en M-40, Toni Lupiáñez (Montuïri 91.8) en M-45, Fernando Megías (Fidípides) en M-50, Miquel Pons (Crisma Sant Lluís ) en M.55, Vicenç Capó (Inca) en M-60 i Paco Sintes (Crismar Sant Lluís) en M-65. Entre les veteranes triomfaren Fina Hisado (Sporting Campos) en F-35, Monserrat Morlà (Crismar Sant Lluís) en F-40, Maria Carbonero (Siurell) en F-45 i Felisa López (Siurell), que tornà a la competició, en F-50.

En els campionats per equips, conqueriren l'or el Siurell en veterans femení el Club Marathon Toni Peña en veterans, amb 26 punts i superà el Montuïri 91.8, amb 31, i Fidípides, amb 52 punts.

En les categories de l'atletisme base guanyaren en les seves categories Mohamde Mataich (Manacor) i Sonia Ighiriaro (Mallroca Nord) en juniors, Alejandro Vilà (Siurell) i Shahrazed Rabaï (Capdepera) en juvenils, Alberto Canto (Palma) i Aina Contesti (Manacor) en cadets, Damià Pons (Sant Francesc) i Marina Bagur (Xtrem Menorca) en infantils, i Miquel Nicolau (Manacor) i Alejandra Ruiz (Siurell).

El recorregut va estar ahir en molt bon estat per practicar el cròs. L'únic inconvenient és que el públic només pot seguir una petita part del del recorregut d'aquest circuit.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.