algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
20°

Offshore Dream confirma el seu regnat

A les regnes de Pierre Levesque, entrà a la història aconseguint el seu segon títol en el Prix d'Amérique

Offshore Dream va confirmar el seu paper de favorit en el Prix d'Amérique i va aconseguir la seva segona victòria consecutiva en la prova més important del calendari del trot europeu a l'hipòdrom de París-Vincennes. Dirigit de manera molt intel·ligent per Pierre Levesque, el producte de la quadra Rougemont va entrar en la història en aconseguir la seva segona corona en el Prix d'Amérique, fita només a l'abast dels millors.

La posada en escena dels participants no va decebre ningú, amb la presència de la Guàrdia Republicana Muntada i la banda de la Cavalleria. Els nervis abans de començar la cursa eren ben evidents, tant a les grades, on les apostes superaren el milió tres-cents mil euros, com a la pista, ja que s'arribaren a fer fins a quatre sortides nul·les.

Després dels primers metres, Meaulnes du Corta va agafar el comandament del grup, que no va deixar fins que faltaren menys de 500 metres, quan va ser desqualificat, seguit ben de prop per Super Light i Offshore Dream. Quan mancaven encara mil metres per a l'arribada, el gran favorit, per evitar problemes, es va col·locar a la coa del grup capdavanter i deixà que Meaulnes du Corta marcàs el ritme de la cursa, escortat per Kool du Caux i Super Light.

En els darrers 500 metres, amb el grup comandat encara per Meaulnes du Corta, va començar la lluita de veritat per ocupar les millors posicions a l'hora d'encarar la darrera recta. Orla Fun i Kool du Caux sortiren ben col·locats del darrer revolt i encararen la recta de meta en les dues primeres posicions. Aquest va ser el moment triat per Pierre Levesque per amollar tota la potència d'Offshore Dream, que per l'exterior de la pista va anar avançant un per un els que en aquells moments s'havien convertit en els seus principals rivals. Finalment es va imposar amb certa comoditat a Opal Viking, que com ell havia remuntat en els darrers metres, i deixà Orla Fun i Kool du Caux en la tercera i la quarta posició, respectivament.

Offshore Dream va guanyar amb un registre d'1.12.1, una mica superior al rècord que ell mateix va marcar en l'edició de l'any passat, d'1.12.0. L'exemplar dirigit i entrenat per Levesque continua amb la seva marxa triomfal, i amb els 500.000 euros de la victòria d'ahir s'apropa als dos milions en guanys, una xifra gens menyspreable.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.