• Màx: 17.43°
  • Mín: 8.69°
16°

Un gol de Torres dóna l'empat al Liverpool

El Tottenham de Juande Ramos hagué de patir una dolorosa derrota a casa del Chelsea per 2-0

EFE. Londres.

Fernando Torres va acabar amb un altre principi de crisi a Liverpool en anotar el gol de l'empat davant del Middlesbrough (1-1), un gol que regalà a la seva afició una nova demostració de la seva qualitat en atac i que evità una derrota dolorosa per a Rafa Benítez, en una jornada en la qual el Chelsea va vèncer el Tottenham (2-0) i que va viure la foradada a casa de l'Arsenal.

Boateng va avançar el Middlesbrough en el minut 26 després. Llavors va aparèixer Fernando Torres, que després d'una relliscada i un driblatge al seu marcador, va deixar anar una fuetada des de més de trenta metres que es colava a mitjan altura del porter Schwarzer. L'espanyol anotava el seu dessetè gol a Anglaterra.

Després de la igualació, el partit es va posar per a qualsevol dels dos equips i el Liverpool hauria pogut sumar tres punts després de dues ocasions de Babel i de Torres. Els reds van assetjar la porteria rival en els darrers minuts en un nou desplegament d'ineficàcia en l'últim instant.

A Stamford Bridge, el Chelsea va confirmar davant de la seva parròquia que, malgrat les baixes, és un equip més potent que el seu veí del nord, el Tottenham Hotspur, al qual es va imposar per un còmode 2-0, en el debut de l'exmadridista francès Nicolas Anelka amb l'equip del rus Roman Abramovitx.

El resultat del Liverpool i del Chelsea es matisa amb el que succeí a l'Emirates Stadium. La nova ensopegada de l'Arsenal davant del Birmingham (1-1) ofereix un últim alè al Liverpool i duplica el valor de la victòria del Chelsea davant dels de Juande Ramos.

A Goodison Park, el gol de l'internacional de l'Everton Joleon Lescott després d'un llançament de Mikel Arteta va ser suficient per derrotar el Manchester City (1-0). L'Aston Villa es va desfer sense problemes del Reading (3-1) gràcies a un doblet del noruec John Carew i un altre gol de Martin Laursen. El West Ham guanyà per 2-0 el Fulham.