muy nuboso
  • Màx: 11.14°
  • Mín: 7.77°
11°

Colino: «Ara estam més tranquils»

La continuïtat de l'equip ha permès la plantilla centrar-se en la feina

J.S. Palma.

L'entrenador del Palma Club Bàsquet Alcúdia, Àngel Colino, confessà ahir en roda de premsa que l'equip està més tranquil una vegada que el club ha apostat per finalitzar aquesta temporada, després que el principal patrocinador del club els abandonàs abans de finalitzar l'any passat.

El tècnic palmesà espera que el seu equip pugui reprendre el camí del triomf el proper diumenge al Palma Arena davant el Ciudad de Huelva, equip que tot i estar també en plena crisi, només compta amb vuit jugadors que, a més, no estan cobrant, ocupa posicions de play off d'ascens.

«El que està fent el Ciudad de Huelva té un gran mèrit, només tenen ara mateix vuit jugadors, que a més no estan cobrant el seu sou. És una plantilla que està molt unida i això es nota a la pista. A nivell defensiu són molt forts, i estan en posicions per jugar el play off d'ascens», explicà Colino.

L'entrenador confessà que per part del seu equip les darreres notícies sobre la continuïtat del club fins a final de temporada els han ajudat a afrontar la feina amb més tranquil·litat. «Per la nostra part estam molt més tranquils perquè pel que sembla els problemes extraesportius s'estan solucionant», apuntà el tècnic.

Per la seva banda el base belga Guy Muya explicà que al Palma li està faltant «ser més constant». «Quan aconseguim encadenar 2 o 3 partits de forma consecutiva guanyarem en confiança, de moment cada partit apareixen petits detalls que de moment ens han portat a sumar moltes derrotes». El Palma donarà la recaptació integra del partit contra el Huelva a la Fundació Vicente Ferrer. Aquesta ONG desenvolupa la seva feina a l'India i dedicaran la donació del Palma a treballs sanitaris.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.