nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

L'Ajuntament de Palma arxivà ahir l'expedient urbanístic de la grada

El Mallorca ja estava utilitzant la nova tribuna de Son Bibiloni

L'expedient urbanístic s'ha tancat. L'Ajuntament de Palma detectà a les obres de la grada de Son Bibiloni que «no es localitza nomenament d'arquitecte». Es tracta d'un detallet si consideram que la nova construcció no té la imprescindible declaració d'interès general del Consell de Mallorca. Ara bé, incomprensiblement, sí que compta amb llicència municipal d'obres. Ahir, l'Ajuntament donà per tancat l'expedient d'infracció «atès que en data 7/8/07 va entrar pel Registre General escrit al Departament de llicències d'obres l'assumeix de l'arquitecte».

Així, la graderia de la ciutat esportiva de Son Bibiloni ja compta amb les benediccions municipals, malgrat que no té l'interès general del Consell de Mallorca. És a dir, que és de suposar que la tribuna compleix amb tota la normativa vigent. En qualsevol cas, el Reial Mallorca haurà de pagar una multa al Consistori.

Ben al contrari, les grades retràctils instal·lades des de fa setmanes a l'ONO Estadi encara no s'han utilitzat i no compten amb la preceptiva autorització municipal. El Reial Mallorca, en aquest sentit, ha iniciat els tràmits perquè es puguin emprar al més aviat possible, malgrat que no està previst que sigui encara a les setmanes pròximes.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.