algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
13°

El Madrid vol trencar el malefici alemany

L'equip de Schuster necessita almenys un empat davant el Werder Bremen per assolir la classificació

El Reial Madrid cercarà avui (20.45 hores/Canal +) la victòria que li falta per confirmar la seva classificació per als vuitens de final de la Lliga de Campions en el Weserstadion, on el Werder Bremen no pot permetre's més ensopegades si no vol acomiadar-se de les seves opcions en la cinquena jornada de la màxima competició europea.

Amb vuit punts sumats, als blancs els serveix un empat per certificar el seu accés, però tractaran de cercar un triomf per deixar gairebé sentenciada la primera plaça i assegurar-se un, a priori, millor encreuament en les eliminatòries, tot i que encara els quedarà un partit per tancar la lligueta en el Bernabéu l'11 de desembre contra el Lazio.

Els de Bernd Schuster s'han mostrat solvents en la competició i, de moment estan complint, amb victòries a casa i empats a domicili, encara que en alguns partits han patit més del previst i no han fet sensació real de solidesa, encara que sí han estat els més resolutius d'un grup que ha esdevingut molt igualat.

Prova d'això és que els de Bremen, malgrat ser un dels equips més en forma de la Bundesliga, són cuers amb només una victòria, l'aconseguida a casa davant del Lazio, i la que els manté amb opcions, el mateix que als romans i a l'Olympiacos, empatats amb cinc, que s'enfronten a Roma.

Un empat en aquest partit seria també una gran notícia per als de Thomas Schaaf, que mantindrien les seves aspiracions, ja que encara poden arribar fins i tot als nou punts i certificar la seva classificació, per a la qual cosa han de mostrar una millor cara europea que fins ara.

El d'avui serà el primer duel entre ambdós equips en el Weserstadion i els alemanys compten al seu favor amb les estadístiques, ja que els seus vuit partits previs davant d'equips espanyols com a local sumen tres victòries i tres empats més i només dues derrotes, a diferència del Reial Madrid, que té en Alemanya una de les seves assignatures pendents.

I és que l'equip blanc només ha guanyat un partit, el 2000 al Bayer Leverkussen (2-3), en terres alemanyes, on suma 14 derrotes i sis empats en els 21 enfrontaments que ha disputat, per la qual cosa avui espera trencar aquesta mala ratxa i aconseguir un triomf que, a més, fora de casa se'ls resisteix, ja que només han aconseguit una victòria en els seus últims vuit partits lluny del Bernabéu en Lliga de Campions. El Madrid presenta les baixes d'Sneijder i Heinze i el Werder Bremen la del brasiler Diego.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.