algo de nubes
  • Màx: 11.92°
  • Mín: 7.77°
11°

Comença el torneig dels mestres

Roger Federer va tenir més sort en el sorteig que Rafel Nadal

E.P. Shangai.

El suís Roger Federer partirà com el principal favorit al triomf a la Copa Màsters de Shanghai, que es disputa de l'11 al 18 de novembre en el Qi Zhong Stadium, on intentarà defensar el seu ceptre davant dels aspirants Rafael Nadal i Novak Djokovic, que van quedar enquadrats en el mateix grup.

El manacorí estarà escortat en aquesta ocasió pel també espanyol David Ferrer, que farà el seu debut en el torneig final de l'any, mentre que el gironí Tommy Robredo haurà de conformar-se en aquesta ocasió amb el paper de primer suplent.

El número u del món disposa d'un balanç de 22 victòries per tan sols dues derrotes en les seves cinc participacions en la cita dels mestres, on ha alçat el ceptre en tres ocasions 2003, 2004 i 2006.

Els fats es van aliar amb el suís en el sorteig i ha quedat emparellat en el Grup Vermell amb el rus Nikolay Davydenko, el nord-americà Andy Roddick, la forma física del qual és una incògnita, i amb el xilè Fernando González, guanyador a Pequín.

Una vegada més, els grans rivals de Federer seran Nadal i Djokovic, número dos i tres del món, que acudeixen a la cita asiàtica, en diferents moments de forma. El manacorí, amb el número dos assegurat al final de 2007, s'ha tret part de la pressió que li va posar Nole en el darrer tram de l'any.

Després de superar una lesió que el va tenir gairebé mes i mig allunyat de les pistes, el tricampió de Roland Garros es va ser finalista a París-Bercy i demostrà la seva recuperació. David Ferrer i Richard Gasquet són els altres dos rivals del grup daurat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.