algo de nubes
  • Màx: 18.93°
  • Mín: 9.02°
18°

Jonás Gutiérrez vol partir per desembre

P.BATLLE. Palma.

El migcampista argentí Jonás Gutiérrez podria tenir els dies comptats en el Reial Mallorca. El club vermellenc i el seu club d'origen, el Vélez Sarsfield, ja han arribat a un acord per traspassar el futbolista en finalitzar la temporada i repartir-se a parts iguals els doblers percebuts per la seva venda. Aquesta és la solució dràstica a la qual han arribat els dos equips després d'haver estat impossible assolir un acord econòmic perquè el Mallorca adquirís el cent per cent dels drets federatius sobre el futbolista internacional amb l'Argentina, que actualment comparteixen al cinquanta per cent.

Emperò, l'acord sobre la seva venda, assolit entre el club mallorquí i el Vélez, negociat a esquena de Jonás, no ha agradat gens a l'entorn del futbolista, que ja pressiona per accelerar el traspàs i poder tancar-lo en el mercat d'hivern.

A Jonás Gutiérrez no li falten pretendents. El Portsmouth, cinquè classificat a la Premier League, va darrere les passes del 'galgo' des de l'estiu passat. A la seva oferta inicial de 6 milions d'euros, en seguí una de segona de 10 milions d'euros acompanyada d'una proposta contractual per al futbolista de sis milions d'euros per quatre temporades, una xifra molt superior a la que actualment cobra en el Mallorca i que el club presidit per Vicenç Grande no pot igualar.

Jonás Gutiérrez, a principis de curs, expressà el seu desig de quedar a l'Illa moltes temporades, però condicionà la seva renovació a una millora contractual i s'ha cansat d'esperar. No se sent prou valorat i creix el seu desig d'emigrar al futbol anglès com més prest millor.

El Reial Mallorca no pot de cap de les maneres igualar l'oferta del Portsmouth i li ha obert les portes, però confia retenir el futbolista fins al final de la present temporada. L'entorn del futbolista, per la seva banda, en previsió que Jonás pugui patir algun tipus de lesió que pugui frustrar el seu traspàs al Portsmoth, pressiona perquè la venda es tanqui durant el pròxim mes de desembre.

En el si de la plantilla mallorquinista estan al corrent de tots aquests moviments, però confien que la situació no afecti la pau del vestidor i que es resolgui tan aviat com sigui possible.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.