algo de nubes
  • Màx: 18.48°
  • Mín: 13.93°
18°

Llompart: «El que guanyi iniciarà una dinàmica positiva»

El president del Bàsquet Inca, Joan Llompart, sap que vèncer el Palma és més que una simple victòria

A un dia del gran derbi mallorquí de la Lliga LEB Or entre el Bàsquet Inca i el Palma Aqua Màgica, el president del conjunt inquer, Joan Llompart, va atendre Diari de Balears per valorar com es presenta el partit, després d'uns dies en què l'ambient s'ha vist enrarit pel suposat interès dels clubs illencs per fusionar-se en un únic projecte destinat a ascendir a l'ACB. «Les informacions aparegudes poden anar en el sentit de desestabilitzar el club», afirmà Llompart, que no volgué donar-los més importància, després del comunicat emès ahir pel mateix club en què es desmentien de manera categòrica.

Pel que fa a l'àmbit estrictament esportiu, el màxim dirigent del club del Raiguer sap que és un enfrontament «molt important per a ambdós conjunts». «L'equip que guanyi passarà davant l'altre, ja que ara estam empatats amb dues victòries i cinc derrotes. A més, el triomf suposaria iniciar una dinàmica vencedora», perquè guanyar el derbi suposa molt més que una simple victòria, és una injecció de moral i confiança gegant. Com en cada gran cita que afronta el Bàsquet Inca, el pavelló municipal registrarà un ple, amb l'ambient de les grans ocasions. Llompart explicà que el club farà tot el possible per incentivar la gent perquè vagi a la pista, caracteritzada amb els colors inquers. «Hem preparat 500 camisetes i 200 botzines per als primers aficionats que hi arribin».

Llompart creu que l'irregular començament de temporada que ha protagonitzat el conjunt de la capital del Raiguer, amb només dos triomfs en set jornades, es deu en gran mesura a les «lesions que han patit jugadors importants».

«La lesió de Joan Riera a principi de temporada, a la qual s'hagué de sumar la de Marc Blanch, ens han condicionat molt els resultats que hem obtingut», digué. De tota manera, sembla que el conjunt d'Abós ha trobat el camí a seguir i en els darrers partits s'ha notat una millora en el joc que fa que es vegi el futur amb més optimisme. «Som optimistes per consolidar el nostre objectiu número 1, la permanència. Si com ha passat en els darrers anys tenim l'opció d'entrar als play off i lluitar per l'ascens, fantàstic», assegurà Llompart, qui afirmà que guanyaran per «més de 10 punts».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.