algo de nubes
  • Màx: 17.07°
  • Mín: 10.65°
10°

Tobalina: «Som conscient que el meu futur depèn del resultat del derbi»

El tècnic del Palma no pensa en la seva situació sinó en la millorara del rendiment de l'equip

L'entrenador del Palma Aqua Màgica, Diego Tobalina, reconegué que és conscient de la seva complicada situació a la banqueta de l'equip palmesà, pendent d'un fil després del fluix inici de temporada, però que afronta el matx pensant només a millorar el rendiment del seu equip i no pas en el seu futur immediat. «Sí, som conscient, però ara mateix no pens en això si no que l'equip millori i aconsegueixi victòries. El que m'interesa és que facem un bon partit el divendres per aconseguir la victòria, no perquè el meu futur pugui dependre d'això, sinó perquè la situació és ara mateix negativa i no hem aconseguit guanyar encara fora de casa», explicà l'entrenador de l'Aqua Màgica.

Interrogat sobre per què no està guanyant partits, Tobalina explicà que després d'una visible millora en el lloc del seu conjunt en les darreres jornades el passat diumenge es varen deixar dur «pel desencert i pels nirvis». «Les primers quatre jornades i la pretemporada varen ser molt difícils per les lesions i pels problemes d'instal·lacions. Ara portam tres setmanes fent feina en millors condicions i semblava que la línia de l'equip anava cap a munt, però diumenge ens vàrem trobar amb un partit molt negatiu, en el qual ens varen guanyar el desencert i els nirvis», comentà, per afegir que «els jugadors estan afectats pels nirvis i l'ansietat no els permet jugar al seu nivell, però això només es cura amb victòries».

A l'hora de jutjar el seu proper rival en la Lliga, el Bàsquet Inca, Tobalina destacà el seu joc de conjunt i el suport incondicional que rep de la seva afició. «Més que des del punt de vista individual, encara que té bons jugadors, l'Inca em preocupa com a conjunt. A casa, sent un derbi i amb el suport de l'afició segur que jugaran de manera molt intensa. A més, encara que portem el mateix balanç ells ho porten millor, amb menys nirvis».

Per Tobalina, la recepta per superar els del Raiguer és tallar el seu ritme de joc i aconseguir imposar el seu equip. «Hem de mirar de tallar el joc de l'Inca, que és molt dinàmic, amb molt de ritme i una defensa intensa, i marcar nosaltres el ritme». Sobre si havia rebut cap avís de la directiva sobre la seva situació explicà que Joan Alomar i Santi Toledo l'havien visitat per donar-li tranquil·litat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.